nedjelja, 25. rujna 2016.

Spajanje solarnog regulatora

Spajanje solarnog regulatora MPPT regulatori na svom ulazu uvijek održavaju napon solarnih modula na iznosu pri. Prije pravljenja bilo kakvog ožičenja za spajanje na solarni regulator. Regulator punjena akumulatora predstavlja ključni uređaj solarnog sustava. Solarni kit SK-110 je sistem za napajanje električnom. Prije početka spajanja pročitati i upustva za. Regulatori su relativno malih dimenzija i lako ih je montirati. Da bi složili jedan solarni sistem, moramo prvo odlučiti gdje montirati FNP.


Spajanje solarnog regulatora
Sustav se spaja tako da se solarni kolektori spajaju paralelno 2 x 4 panela po 4 na 1 regulator napona, i to obavezno bakrenom licnatom žicom. Gotovo svi solarni regulatori na današnjem tržištu ne dopuštaju solarnim. Napon solarnog modula za najveću snagu viši je od napona baterije. Paneli se inace na baterije spajaju preko regulatora punjenja, zato. Potrošači se automatski spajaju na regulator kada napon poraste iznad određene. Solar ChargeMaster automatski prema naponima solarnog panela, može. Kabel je 4mm, za spajanje od panela do regulatora dali da koristim te. SPAJANJE REGULATORA I MONTAŽA OSJETNIKA.


Solarni sistem za napajanje dva rasvjetna tijela na 12V kroz cijelu godinu.

Spajanje solarnog regulatora
A pa je odabrano rješenje s jednim regulatorom od 15A. Sklop je zamišljen kao zaštita kod punjenja akumulatora solarnim panelima bez regulatora punjenja. Odnosi se na panele veće snage koji mogu dati struju veću. Radni napon 18V Trebao bih napraviti regulator za punjenje akumulatora pa bih vas zamolio za savjet koji da odaberem od priloženih šema. U tehničkim karakteristikama mppt regulatora piše da je maksimalna ulazna snaga za 12V sistem 260W, a za 24V sistem 520W. Solarni regulatori za napone solarnih modula, baterije i trošila 12V do.


Struje solarnih modula i punjenja baterije. Spajanje solarnog regulatora WCM-SOL (modul solar). Shema spoja solarnog regulatora WCM-SOL (modul solar).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.