utorak, 6. rujna 2016.

Stari traktori njuškalo

Stari traktori njuškalo Rabljeni traktori - ponuda polovnih traktora iz Hrvatske i Austrije u malim oglasima sa slikom, cijenom i opisom traktora. TRAKTOR PORSCHE JUNIOR U ISPRAVNOM STANJU. Najveća ponuda i najbolje cijene: deutz traktor.

Stari traktori njuškalo
Massey ferguson traktor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Traktor imt prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Fendt traktor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Dijelovi za traktore - ponuda dijelova za traktore iz Hrvatske i Austrije u malim oglasima sa slikom, cijenom i opisom.
Stari traktori njuškalo
Cijena stari tip:12,60 KN Cijena novi tip:12,85 KN Popust na go.


ECKEL stari njemački krovni nosač za prtljagu VW, Mercedes. Prodajem navedeni traktor u dobrom stanju. Yanmar traktor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Prikolica za traktor prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Lampe - svijetla stari tip za prikolice, traktore i radne strojeve 10949 LAMPA ZADNJA DESNA. Oprema: zaštita, gnojidba, navodnjavanje 1. Zglob za povezivanje poluosovina prednje vuče IMT 577 stari i novi tip sve. Njuškalo - glavna njuška među oglasnicima.


Stari traktori njuškalo
Kupite rabljene Oldtimer traktori na traktorpool. Kada je prije desetak godina iz susjednog sela spletom okolnosti dobio stari njemački traktor Fendt iz 1955. U raznolikoj i velikoj kolekciji traktora, Silvio ima i Porsche i Ferrari. Dodaje kako se uvijek vozi u svom starom Fordu iako su u dvorištu. U Hrvatskoj možete nabaviti stari Porsche, Cadillac, Jaguar, Mustang. Evo čovjek je kupil rusa starog 15god 80ks za 28000kn u izvrsnom stanju i veli da je za. Inače znam da su ford traktori odlični jer svako malo radim sa jednim.


Ford traktori su nepoderivi, jer znam da su neki od tih traktora stari. Izložba i defile oldtimer traktora u Orahovici 6.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.