utorak, 27. rujna 2016.

Štenci na poklon

Štenci na poklon Najveća ponuda i najbolje cijene: štenci na poklon. Poklanjam štence prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Ponuda pasa za udomiti u oglasima sa slikama pasa na poklon.

Štenci na poklon
Spašeni štenci traže dom (Psi manjeg rasta) Spašeni štenci traže dom - biti će manjeg rast. Mladenovac, Serbia, Mužjak i Ženka, Poklanja se. Kućni ljubimac kao savršeni poklon: psi, mačići, mace, kuce, štenci, sve na jednom mestu - Oglasi. Bebe su mjesanci izmedju posavskog godnica (mama) i nepoznatog tate.


Štenci na poklon
Pretpostavljamo da ce biti srednjeg rasta. TENCI NA POKLON:) iznenadih se kad sam vidio ove frajerice. Prirodno kusate:) na poklon:) Željko Mužević Erin Le Klay. Na poklon dva šteneta mešanca, rođeni 22. Izuzetno su zdravi, vitalni, veseli štenci koji su spremni da nečiji život. Labrador – čistokrvno štene na poklon! Orašje, Ovi preslatki štenci traže vlasnika! Svi koji žele besplatno udomiti ove prelijepe štence stare mjesec dana, čak im znamo i datum rođenja; 14.


D tek par dana stari ali ako se nađe netko tko traži štenca bolje da malo pričeka nego da mi poslje dižemo paniku kako je hitno za udomit.

Štenci na poklon
Još u našem malome dvorištu imamo 5 malenih beba za pokloniti, traže dobre i tople domove. Veseli su i razigrani puni života, srednje građe. Slatki štenci Na Poklon, osam maza traže dom. Moj prjatelj poklanja umiljate štence-mešance, mama im je rotvajler. Ljubimci koji traže novi dom i vlasnici koji traže ljubimce. Poklanjaju se štenci, roditelja križanaca, mame u tipu bigla, a tate u tipu istarskog goniča.


Došli ste na ovu stranicu, nadamo se sa željom da dovedete u svoj dom neku od napuštenih životinjica kojima očajnički.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.