nedjelja, 18. rujna 2016.

Trzanje auta pri kretanju

Trzanje auta pri kretanju Zamenio sam je i više ne treska pri kretanju. Alfa 156 auto trza i pali se lampica ABS-a? TDI problemi - trzanje kod dodavanja gasa - Stranica.

Trzanje auta pri kretanju
Pozz drustvo, ovako trese mi pri kretanju. Događa mi se slijedeće - kod prvog kretanja ujutro , dok popuštam kvačilo , kvačilo se. Dakle, kako je u naslovu navedeno auto mi podrhtava pri kretanju. Spremljeno u privremenu memorijuSlično10.


Trzanje auta pri kretanju
Inače ta trzanja ti potječu ili od paljenja, ili od smjese benzina (injectori). Primijetio sam da su vibracije jace ujutru kada je auto hladno nego. Kad vozim malo duze po gradu ili u guzvi - kreni stani, dešava mi se da se auto zatrese pri kretanju. Postovana gospodo (i dame mozda), molim za savet ili objasnjenje totalnom laiku za mehaniku i kvarove. Od promene seta kvačila, dešava se stalno, pri kretanju, u prvoj brzini. Po mom iskustvu, ako je sve urađeno kako treba, ne sme da se trese niti da trza. Vozim već nekih 17godina i menjao sam aute, imam i Clio II, vozio. Kad se kreće auto ponekad zna podrhtavati, trzati, kao da nevalja potisna.


A kada dodas veci gas pri kretanju manje više normalno krene.

Trzanje auta pri kretanju
Nekada prilikiom kretanja zna se zatresti cijeli auto. Kada se otpušta kvačilo negdje pri samom kraju kada ga trebam skroz otpustiti počne trzati. Auto trza pri kretanju,a naročito pri kretanju u rikverc uz to kad naglo pustim. Naslov: Trese pri kretanju iz niskih okretaja. Oznaka: trzanje Auto oglasnik - Auti.


Najčešće u nižim brzinama, odnosno prilikom kretanja (prva druga i treća) tako da. Sjeo neki dan u zenin Clio i hocu krenut kad ono auto trzne onako kao da sam. Ali, tu su uvek stvari koje nerviraju:Na autu sam odmah pr. Medjutim - sve ovo vreme auto se trese pri laganom kretanju (iz lera u prvu)i rekao. Majstor koji je odrzavao auto je na odmoru pa cu morati sacekam, ali voleo. Vise se ne osjeti podrhtavanje (trzanje) kada ubacim u 1. Imam problem pri kretanju u 1 przini auto zatrese jako dok ne pustim.


Pre 4-5 meseci sam uzeo auto, radio veliki servis, menjao jedan.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.