nedjelja, 4. rujna 2016.

Vakum pumpa za klima uređaje

Vakum pumpa za klima uređaje Dio za vakuum pumpu ROYAL-2-pokazno staklo s brtvom. Odaberite odgovarajući klima uređaj za svoj prostor. II▻vakum pumpa za klima uređaje prodajem vakumirku,par puta korištenu,sa 2.

Vakum pumpa za klima uređaje
II▻Vakuum (vakum) uljna pumpa za klima uređaje Pumpa je njemačke proizvodnje WILTEC i korištena je za. Dobio sam informaciju da na jednoj cijevi treba pustiti plin a na jednoj otpustiti maticu da izade zrak. Nakon završetka spajanja unutrašnje jedinice sa spoljnim bakarnim cevima, naredni korak je vakumiranje sistema, pomoću vakuum pumpe i manometara. Vakum pumpa se spaja na vanjsku jedinicu preko manometara za kontrolu tlaka koji se povezuju na ventil za punjenje freonom klima uređaja.
Vakum pumpa za klima uređaje
Evakuierung einer Kälteanlage mit dem Vakuum.


Ja sam mislio kako doslovce napraviti vakum pumpu od motora za. Da bi instalacija frižidera ili klima uređaja bila ispravna treba ostatak. AC790PRO je naj naprednija stanica za servisiranje sistema klima uređaja u. Stranica 10-Montaža klima uređaja Stanovanje. Ponuda "vakum pumpa za punjenje freona u rashl uredjaje klime" je arhivirana. Vakum pumpa za ozracivanje kocnica-cilindara kvacila, provera vakumskih egr ventila, ventila na turbinama. Na klima uredjajima je ta temperatura malo vislja pa zbog toga mogu. Za samo vakumiranje potrebna je ispravna vakum pumpa, pozeljno za.


Vakum pumpa za klima uređaje
Vakuum pumpe su jednostavnog dizajna, lake za nošenje i terenski rad. U ponudi izdvajamo posebne stanice za program auto klima. Interesuje me vase misljenje o navedenoj vakum pumpi. Pa mislim da mi je ta dovoljna za kucne aparate,klime i male komore. Sredstva za pranje i odrzavanje klima uredjaja - Montazni. Frigocentar je pravi izbor ako vam trebaju rashladne komore, auto klime, vakum pumpe, manometri.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.