subota, 10. rujna 2016.

Značenje tetovaže trokuta

Značenje tetovaže trokuta Yantra tetovaže (sak yant) su popularne u zemljama jugoistočne Azije, a posebno na Tajlandu, gdje. Trokut okrenut prema dole je energija elementa vode koja nudi znanje. Teško je zamisliti američko tetoviranje bez.

Značenje tetovaže trokuta
Evo nekih prijedloga i njihovog značenja. Znacenje simbola koji se koriste za tetovaze. Misteriozne i skriveno značenje tetovaže su simboli i znakovi. To može biti i kineske znakove i.
Značenje tetovaže trokuta
Križevi, trokuta, kristali na lijevoj ruci - izvorni primjeri tetovaža. Srce tetovaža, u obliku obrnutog trokuta, simbolizira stidni trokut koji je.


Evo i nekoliko glavnih značenja srca kod tetovaža:. Da su neki geometrijski motivi imali simbolička ili magijska značenja. Opširnije o značenju životinjskih simbola možete saznati OVDJE. Pale li tetovaže stvarno frajere ili im baš i nisu omiljeni ukras ženskog tijela. Prolazne su mi male tetovaže na skrivenom mjestu osobnog značenja. Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, ljepotica s Barbadosa, ima 20 tetovaža koje trenutno ponosno pokazuje na brazilskim plažama. Ponekad nismo svjesni značenja tetovaža koje biramo.

Značenje tetovaže trokuta
Svoja značenja pridavali su simbolima, koji postoje oduvijek među nama.


Poznavanje povijesti i značenje tetovaža domali prst koji želite. Na primjer, Trojstva čvor koji ima tri točke međusobno povezane, kao trokut. Tetovaze iz Srednjeg Istoka imaju u znacenju i izgledu mnogo. Najuoibicajeniji dizajn je jedan trokut iz ukrstenih linija, ali je bilo i izuzetaka. Tetovaža bi trebala sadržavati vaše značenje. Volela bih da znam sta znaci tackasta tetovaza u obliku trougla koja je uvek na ruci izmedju palca i kaziprsta na mekanom delu sake sa. Samo značenje bilo bi da su dijete, roditelji i biološka majka svi zajedno povezani ljubavlju u srcu. Blog ti je super, stavi još simbola jer me ful zanima njihovo značenje.


Dok neki ljudi biraju uobičajene tetovaže, drugi su skloni misterioznim i neobjašnjivim biljezima. Mnogi će se složiti da je odluka o tome gdje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.