ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Alternator reparacija cijena

Alternator reparacija cijena Alternator - MAzda 323 kol 2011Ford Focus 1. Krepao mi alternator na ford focusu. Do isteka je još: oglas istekao; Oglas prikazan: 31796 puta.

Alternator reparacija cijena
ShopSpremljeno u privremenu memorijuSličnoDijelovi za alternatore: Regleri, diode, četkice, klizni prstenovi, reparatur sesovi - Cjenik sa slikama. Otišao mi je alternator na saxu i majstor kaze da mi nabavi novi. Rade ga daj reparirati, mene je ispalo puno manje. Bok ljudi,moze li mi ko reci cijenu repariranja alternatora,i dali je bolje da nadjem neki polovni ili da repariram ovaj.
Alternator reparacija cijena
Imam jedan Iskrin anlaser koji bi trbao reparirati. Vršimo remont anlasera i alternatora po najpovoljnijim cijenama.


Cijena popravke anlasera ili alternatora košta od 10 do 20 KM zavisno od težine kvara. Reparacija elektropokretača, 250,00 kn. Kada je u pitanju alternator, kako bi ste mogli da ustanovite kvar. Svaki alternator je moguće reparirati što je sigurno mnogo isplativije nego. Međutim, može se dogoditi da se akumulator nije ispraznio zato što je star, već zbog alternatora koji ne radi, a cijena popravka tada iznosi od. Valeo alternator repair part 2 slipring change. Naime, kada se pali kontrolna lampica za alternator, znači da auto uskoro može.


Alternator reparacija cijena
Dijagnosticirali u ovlastenom servisu. Imate li kakve preporuke za auto elektricara? Mi radimo i reparaciju alternatora vrlo kvalitetno i brzo. Za sve te ostale kvarove na alternatoru, jedino rešenje je da vam alternator pogleda električar i da ustanovi kvar. Popravak traži ugradnju novog dijela, a njegova je cijena tolika da. Bosch te se i ona tvornički reparira.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.