nedjelja, 2. listopada 2016.

Antifriz crveni

Antifriz crveni Kupio sam zabunom crveni antifriz, a mislim da mi ne treba u jednom autu imam zeleni u drugom žuti. Crveni ili ružičasti antifriz je iz specifikacije G12, a koristi se za Volkswagen. Daklem prvo, koja je razlika izmedu tog "crvenog" antifriza i onog "obicnog" INA antifriza?

Antifriz crveni
Jel se smiju mjesati (tj. nadolijevati plavi u crveni i obrnuto) i koje su. Na tržištu je mnogo različitih tipova antifriza, pa su mnogi u dilemi koji da sipaju - crveni, plavi, ili zeleni antifriz? Etilen glikol, poznati zeleni antifriz, se u motornim vozilima.


Crveni i rozi su specijalno izrađeni za motore sa aluminijumskim blokom i oba.

Antifriz crveni
Zanima me koja je razlika točno između zelenog i crvenog antifriza? Kada sam kupio auto u njemu je bio zeleni antifriz. Znam da original u taj auto ide crveni pa je očito prijašnji vlasnik nekoć promijenio vrstu. Ako je u vašem motoru izvorno bio crveni antifriz, znači da ima. Koji antifriz bi trebao sipati, plavi zeleni ili crveni i u cemu je razlika izmedju 3 navedena antifriza.


Moze li se u moju Mazdu sipati crveni antifriz. Koja je razlika izmedju crvenog i plavog? ANTIFRIZ ŽUTI-ZELENI -80 57KN 3 LITRE KAD SE. Kao što sam naslov kaže, interesuje me da li sme da se pomešaju G12 crveni antifriz koji je trenutno u autu sa G12+ narandžaste boje?

Antifriz crveni
U autu mi je preporučeno stavljati G12 rashladnu tekučinu,koja je razlika u odnosu na antifriz od Ine i može li se on staviti ima li razlike? Sto se tice antifriza, BAX, aditivi su samo za dugovecnost. Jedni se menjaju na 2 (plavi i zeleni) drugi na 4 godine (crveni).


Ako ih pomesas, nista se nece desiti. Prije svega, provjerite stanje vaše rashladne tekućine motora – antifriza. Opći podaci, primjena: Crveni antifriz se upotrebljava za sve vrste motora, učinkovito štiti rashladni sistem. Međutim, antifriz je davno prestao biti samo sredstvo koje se miješalo sa vodom te tako. Potražite neke druge modele koji su zamijenili Rashladna. Da li neko zna zbog čega se ne preporucuje mesanje antifriza razlicitih boja? Recimo šta je razlika između zelenog i crvenog i zašto se ne.


Zaštitna tečnost za hladnjake zasnovana na monoetilen glikol koncetratu, formulisanim sa specijalnim organskim. Antifriz 100% PARAFLU UP G12 crveni 1 L.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.