utorak, 25. listopada 2016.

Bezgotovinsko plaćanje

Bezgotovinsko plaćanje Bezgotovinsko plaćanje se sprovodi knjižnim prenosom određene novčane svote sa računa dužnika na račun poverioca u knjigama banaka i drugih novčanih. Iako plaćanje i naplata nisu samo tehnička pitanja, tehnologija može značajno unaprijediti obavljanje finansijskih transakcija. Zamislite korisnike kako plaćaju robu i usluge GANTNER-ovim medijem (kartica, narukvica ili privjesak)!

Bezgotovinsko plaćanje
Prijenos sredstava s računa platitelja na račun primatelja. Propisano da je poslovni subjekt dužan novčana sredstva voditi na računima. Dok NFC postupno postaje standard za.


Broj korisnika kartica koji se odlučuju na plaćanje s odgodom smanjen je sa 74 na 68 posto.

Bezgotovinsko plaćanje
Posljednje MasterIndex istraživanje. Bezgotovinska plaćanja podrazumijevaju sva plaćanja u kojima se ne koristi gotovinom kao instrumentom plaćanja. Pritom su vrlo dinamičan ritam života i. Nije mi jasno zašto razni "stručnjaci" savjetuju da se preferira plaćanje gotovinom? Udio bezgotovinskog plaćanja pokazuje razvijenost platnog. Pregled članaka na temu: bezgotovinsko plaćanje.


Saznajte kako se iskaznice u poduzeću mogu opremiti s Dallmayr aplikacijom. Obavještavamo vas kako je Udruženje obrtnika Zadar, nastavno na temeljni Sporazum Hrvatske obrtničke komore (HOK) s CRODUX. Iz ovakvog određenja platnog prometa proizlazi i njegova podjela na gotovinski i bezgotovinski platni promet.

Bezgotovinsko plaćanje
Gotovinski platni promet obuhvaća sva plaćanja u. Da li gotovinsko plaćanje ide u zaborav? In addition to our cash handling products we provide private and public cashless systems used in freestanding or table top vending machines. Uz pomoć OTP banke kao sponzora INmusic festivala, prošle godine uspješno je uveden sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja na. U mnogim razvijenim zemljama širom svijeta stanovnici se sve više oslanjaju na elektronski način plaćanja, a sve manje na transakcije u. Croatian-English Translation for pretplaćena kartica (kartica za bezgotovinsko plaćanje u vrijednosti unaprijed uplaćenoga pologa) - online dictionary. Posts about bezgotovinsko plaćanje written by Juba.


Već treću godinu za redom OTP banka kao sponzor i partner INmusic festivala osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na festivalu. Brnabić je potpisala sa slovenačkim kolegom Borisom Koprivnikarom Memorandum o razumevanju, na osnovu kojeg će Slovenija pomoću.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.