ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Bmw automatski mjenjač forum

Bmw automatski mjenjač forum Početna › BMW dijagnostikaBufretLignendeOversett denne siden10. Normalno, po BMW-eu nikad ne treba to je takozvano life long ulje. Medjutim u praksi BMW prodaje jako puno automatskih mjenjaca, sto li ;D.

Bmw automatski mjenjač forum
Dosta kvalitetan mjenjač ali izgleda loše održavanje prije moje kupovine. Istog trena, peder iz BMW-a je donio odluku da od sada nema vise potrebno zamijeniti ulje automatskih mjenjaca a do tada su rekli da to. Dodao bi i da su automatski menjaci malo problematicni za slepovanje u slucaju. Nije nista problem kod tih menjaca na BMW, ima sajlu koja izbaci menjac u.
Bmw automatski mjenjač forum
Steptronic je inace BMW-ova kratica za automatski mjenjac s. Uzmimo jedan europski primjer, evo neka to bude BMW koji je do nedavno.


Moj rođak ima slično, ali u BMW X5, kad je mjenjao brzine u biti nisam. Easytronic mjenjač - automatski mjenjač je za po gradu dobrodošla stvarčica zato. I IMA AUTOMATSKI MJENJAČ KOJI JE MEĐU NAJBOLJIMA IZA. DSG (Direct Shift Gearbox) je jednostavnim jezikom automatski mjenjač, sa svim odlikama manualnog. DSG je i više od toga, jer posjeduje ne jedno već dva. Forum - Stranica 2 - Automobili i motori - Savjeti i iskustva vezana uz. D, sta ja mislim znaci Driver i oznacava lagano automatsko.


Bmw automatski mjenjač forum
Poštovani, da li je automatski mjenjač prednost ili mana pri kupovini polovnog automobila? Na forumima se uglavnom kritikuju automatski. To su mjenjaci koje koristi i bmw pod nazivom smg. Kupiti automobil s ručnim ili automatskim mjenjačem velika je dvojba kupaca na većini europskih tržišta, no ne i u Hrvatskoj. Mjenjač brzina – ručni ili automatski. Ova sedmica već ima steptronic automatski mjenjač s kojim auto troši nešto manje nego sa starijim automatikom, ali je sam mjenjač osjetljiviji.


Auto Bild magazinu bio je Bmw mislim da je 525 u. BMW serije 3 je automobil iz srednje klase njemačke marke BMW i proizvodi se od 1975. Opcijski je dostupan automatski mjenjač s 8 brzina za sve modele.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.