četvrtak, 13. listopada 2016.

Catrice primer rozi

Catrice primer rozi Rozi primer kao baza sa nježnim shimmerom i njegujučim vitaminom E. Svjetlo-reflektirajući biserni pigmenti pružaju tenu prirodan sjaj i gladak i besprijekoran. I wrote a review about a green one here so you can compere the two.

Catrice primer rozi
Naravno, ne mogu stopostotno tvrditi da je to živa istina, ali moram priznati da mi je vrlo lako. Baza ima blagi kremasti miris i roze je boje, međutim ta roza boja se u. Zbog izraženijeg rozog podtona mislim da bi najbolje stajao vrlo svijetlim tonovima. Catrice tvrdi da ovaj primer sadrži vitamin E.
Catrice primer rozi
CATRICE PRIME AND FINE HEALTHY LOOK Primer. Boja je roza sa sitnim česticama shimmera ili ako pročitate u sastojcima MICA, koja daje. Ne mogu reći da imam pretjerano puno iskustva sa bazama za lice, najviše zbog. Sasvim solidno zaglađuje lice, koliko to jedan silikonski primer može.


Primer se čita prajmer, a naziva se još i baza za lice, dok će neki vizažisti ili. Baza ili primer za lice je proizvod koji se na lice nanosi poslije kreme. Sad, ovisi o vašoj koži hoće li vam ispod pudera trebati primer, ali i bez primera je. Ein Produkt bei dem ich so enttäuscht bin, dass ich Euch auch vor einem Fehlkauf bewahren möchte. Primeri ili baze za sjenila su jedna vrlo praktična stvarčica koje mnogi nisu.

Catrice primer rozi
Baza dolazi u jednom girly roza pakiranju, a unutar roza kutijice, nalazi se. Ja nemam taj nego onaj rozi sa svjetlucavim česticama, ali ocito nesto ne valja.


Ufff, baš javi dojmove za Guarlainov primer. U postizanju toga pomoći će primeri, kistovi, konturiranja… Ne brinite, nije. Roza je tu da neutralizira tamne nepravilnosti na koži, dok će zelena riješiti nepravilnosti poput crvenila i akni. Topel zlat odtenek in hladen roza ton dopolnita vsak izgled, na primer, če ju nanesete na ličnice ali pod lok obrvi. Nijansa 010 Nude ivory namijenjena je za rozi podton kože, iako više.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.