petak, 7. listopada 2016.

Čepovi za alu felge opel

Čepovi za alu felge opel U ponudi imamo više dimenzija čepova. Original poklopci cepovi za Opel alu felge 14. Poklopci za alu felne opel, cena je po komadu -.

Čepovi za alu felge opel
Cepovi za alu felne Mercedes, novi - nekorisceni. Cepovi (poklopac, čepovi, чепови) za alu felne novi -. Aukcija "Cep poklopac alu felne Opel kao nov" je arhivirana. U nastavku pogledajte ponudu vijaka, matica i ostalog pribora za alu i čelične felge.
Čepovi za alu felge opel
Polovni, orginalni cepovi u dobrom stanju, doneti iz inostranstva. Odgovaraju na vise modela orginalnih Alu felni i prodaju se iskljucivo u kompletu od 4. Mi imamo 77 Čepovi Za Alu Felge oglasa u kategoriji Automobili.


Za vozila: Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Peogeot, Renault, Opel, Fiat, Ford, Citroen. Fabričke GM felne 18" 5x120 za Opel Insignia. Dostava na kućnu adresu, ili lično preuzimanje. Danas sam primetio da mi je otpao,ili je neko pozajmio moj znak sa alu-felne. Novi cep za alu felne Opel, sa hromiranim Opelovim logom. Cena za komplet od 4 komada 1700 din.

Čepovi za alu felge opel
Aluminijski naplatci još se nazivaju i alu felgama, a na njih se, zbog estetike stavljaju ratkape, kako bi se prikrio unutarnji dio naplataka, no kod nekih tipova.


Honda, Mitsubishi, Toyota, Hyundai, Kia. Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih uređaja i poslova u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori. RENAULT POKLOPCI ZA ORIGINALNE ALU FELGE 57mm. U zadnje vrijeme odvija se jedna zanimljiva aktivnost po parkinzima a to je krađa čepova centralne rupe s originalnih alu felgi. SU VAM POTREBNI ČEPOVI I ODMAH DOBIJATE ODGOVOR KOLIKA JE CIJENA. K: 16" OEM BMW felge za E60; T, K, M: Alu felge Style 5 - 8x16 5x120; Alu felge 15.


K: gume 225 45 17; K: felge 18" rubače za opela - is usluge; K: 2 komada 17". Pipe i drvene čepove potrebno je prvo isprati toplom vodom, a zatim u. Alfa Romeo ili BMW, 5 rupa, s gumama 225x14 17".

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.