četvrtak, 6. listopada 2016.

Chevrolet spark odrzavanje

Chevrolet spark odrzavanje Spark, manje goriva, manja registracija, konja dosta za grad. Motor i više nego isproban 3 cilindraš. Kupujem za svoje dete Chevrolet spark 08 2007g.

Chevrolet spark odrzavanje
Sparka, jer on jeste mali potrošač, i zaista je jeftin za registraciju, održavanje. Rekao mi je da su uzeli Hyundai i10, neverovatno mali potrosac, za odrzavanje je smesan, kaze da vise pucaju na Yugica sa plinom nego na i10 benzinca. Matiz-Chevrolet, šija-vrat nije baš bitno. Neki ljudi me kolebaju pricom da su rezervni delovi i odrzavanje skupi.
Chevrolet spark odrzavanje
Odrzavanje ne moze biti jeftinije, auto je stvarno pouzdan i kavlitetan.


Sada se valjda zove SPARK ili tako nekako. Odgovor na Re: Chevrolet spark 10-09-2009 9:31. Chevrolet Spark je predstavljen u Hrvatskoj, što je i službeni početak. Mali gradski automobil, Spark, sada već u drugoj generaciji, u posljednje je vrijeme vrlo zanimljiv automobil. Auto sad ima 70 000 km i sve radi savršeno uz minimalno održavanje. Za održavanje nije skup, kako popravke tako i redovan servis. Jeftin, jeftino održavanje, servisa koliko hoćeš, malo troši, jeftina registracija. Preuzmite uputstvo za Vaš Chevrolet automobil.


Chevrolet spark odrzavanje
Redovno održavanje vozila koje je preporučljivo obavljati nakon 12 meseci ili. Uputstva za vlasnike Chevrolet vozila u PDF formatu - modeli Ševrolet Spark, Aveo, Cruze, Epica, Tacuma, Lacetti, Orlando, Malibu. Savjeti su primjenjivi na modele Chevrolet Europe i treba ih shvatiti kao preporuke. Ako se redovno servisira nije ni skup za održavanje. Chevroletov europski portfelj sačinjavaju gradski automobil Spark. Pošto moja žena i ja imamo aveo 3v i sparka, spark koristimo samo za grad, a aveo van. Zbog svog malog motora jeftin je i za održavanje.


Stigla je nova pošiljka dijelova direkt iz uvoza – izdvajamo nekoliko odabranih pozicija za Chevrolet: Chevrolet Aveo & Kalos 1. Chevrolet će nastaviti pružati podršku svim našim kupcima kroz servisiranje i održavanje vozila. Pošto se ne bi mnogo prelazilo sa njim, iskljucio sam dizele zbog vece cene i skupljeg odrzavanja. Cilj mi je da imam pouzdan auto koji ce.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.