petak, 14. listopada 2016.

Čišćenje intercoolera

Čišćenje intercoolera Prije par dana sam primjetio da mi je intercooler zabalio na plastici pri dnu. TDI-a,iako ne kontam šta se tu ima sjebat kod čišćenja. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu18.

Čišćenje intercoolera
Airbrush-a za moje avio makete, čak mi. Dakle,zanima me ako bi jos nesto trebalo napraviti u vezi toga,posto mi je auto rastavljen skinuo sam intercooler i cijevi od turba do njega. Puno dima,performanse normalne-156 1. Zanima me, pogotovo kod dizela, koliki uticaj ima ciscenje intercooler-a?
Čišćenje intercoolera
Guglajuci sam naisao na dosta foruma gde ljudi kazu da je. Hoæu da oèistim usis pa me zanima èim da operem intercooler.


Koristio sam neko americko sredstvo (sprej) za ciscenje karburatora, glavno da ne nagriza gumu, a mozes i skinut intercooler dole pa ocistit. Odrzavanje Megane II, ciscenje EGR, intercooler-a. Ciste ih sa sprejevima za ciscenje kocnica, cak i s benzinom. Vjerojatno se nakupi uljnog taloga na stijenkama pa. Dali se preporuca na starijim dizlima. Kad sam skinuo crevo sa intercoolera, koje dolazi od turbine u njemu je.


Interesuje me kako ocistiti intercooler na vectri 2.

Čišćenje intercoolera
Iz preventivnih razloga zelim jos i to da joj ocistim, mislim da mi je to jedino i ostalo. Ciscenje turbine-turba, usisa, usisna grana, intercooler. Vrsim usluge ciscenja turbine-turbo, usisa, EGR ventila, usisne grane, intercooler-a na dizelskim. Takodje, ima li u PG neko ko se bavim ciscenjem i reparacijom turbina? IŠĆENJE USISNIH GRANA EGR – TURBO – INTERCOOLER D. Problem: pri procesu izgaranja, zrak. Skines karambolku, prednja prsa (sinu koja vezuje krakove), skines crijeva s intercoolera, otkacis ga iz lezista i to je to.


Skinuo sam oba creva (gornje i donje) donji ulaz zapusio kesom i gumicom, kao teglu i sipao u interkuler naftu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.