petak, 14. listopada 2016.

Crveni antifriz cijena

Crveni antifriz cijena Daklem prvo, koja je razlika izmedu tog "crvenog" antifriza i onog "obicnog" INA antifriza? Jel se smiju mjesati (tj. nadolijevati plavi u crveni i obrnuto) i koje su. Kupio sam zabunom crveni antifriz, a mislim da mi ne treba u jednom autu imam zeleni u drugom žuti.

Crveni antifriz cijena
Crveni ili ružičasti antifriz je iz specifikacije G12, a koristi se za Volkswagen vozila proizvedena od. Pročitajte koji antifriz je odogovarajući za vaš automobil i kada treba da. Etilen glikol, poznati zeleni antifriz, se u motornim vozilima.


Crveni i rozi su specijalno izrađeni za motore sa aluminijumskim blokom i oba.

Crveni antifriz cijena
Prije svega, provjerite stanje vaše rashladne tekućine motora – antifriza. TQ lance možete pronaći u svim Tokić poslovnicama diljem Hrvatske i to po povoljnim cijenama do. Ako je u vašem motoru izvorno bio crveni antifriz, znači da ima aluminijski. Hokejaška sponzorska verzija Citroën C3 Medveščak po cijeni od. Cijena jednog litra kvalitetnog antifriza je oko 7 KM!


Pilot Antifreeze crveni G12, 1 l, 100%, 8 KM. HOAT), a takva sredstva identificira crvena ili ružičasta boja. Antifriz, Količina, Koncentracija, Cijena. Crveni smije u zeleni, a zeleni ne smije u crveni?

Crveni antifriz cijena
Kao što sam naslov kaže, interesuje me da li sme da se pomešaju G12 crveni antifriz koji je trenutno u autu sa G12+ narandžaste boje? Agip Antifreeze Extra plava rashladna tekućina. Agip Betula ESX ISO VG 32 sintetičko ulje za rashladne. Boja ne znači vrstu antifriza (Crveni je recimo Paraflu Up koji je iz OAT grupe...


10) Cena rashladnih tečnosti nije tolika da bi rizikovali velike probleme i. ANTIFRIZ G12 KONCENTRAT CRVENI LITAR 7KM.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.