četvrtak, 27. listopada 2016.

Dnevni avaz crna hronika

Dnevni avaz crna hronika Osoba je prilikom intervencije napala policijskog službenika. O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

Dnevni avaz crna hronika
Sastali se Izetbegović i agent Softić, odluka o reviziji na. Naslovnica Dnevnog avaza za Četvrtak 09. Jedno lice pucalo je iz automatske puške u vazduh nakon što je izbila tuča u ugostiteljskom objektu koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe u. Otac nestalog Amara Kozlića: “Samo se nadam da će ga pronaći i da se ova agonija okonča, protiv Božijeg određenja se ne može”.
Dnevni avaz crna hronika
Univerzitetsko-klinički centar Tuzla u poodmaklom stadiju trudnoće, prenosi Dnevni avaz. Crna hronika vijesti na portalu Klix. Zenica je zavijena u crno nakon što su, usljed slijetanja automobila u rijeku, prerano.


Vitez - Lašva u nabujalu Lašvu, na lokalitetu Olimpik. Na internetu se pojavio snimak početka požara u sarajevskom naselju Alipašino Polje, koji prikazuje uznemirujuću scenu u kojoj stanarka moli za pomoć. Predvidjeli su svoju smrt, piše Dnevni avaz. Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Zenica zavijena u crno. Odlazak u Dansku je bio dobar i za klub i za mene, Željo. Prema izvještaju MUP-a Kantona Sarajevo za prošlu godinu možemo vidjeti da se na ulicama glavnog gra.


Dnevni avaz crna hronika
Crna kronika 0 Djevojka koja je zadnja pričala s poginulim mladićima: Osjećam se krivom što ih nisam zadržala! Bergizel, umrla je prilikom operativnog zahvata u bolnici u Insbruku, prenosi Avaz. U koritu rijeke Lašve pronađen je automobil u kojem su bila dva tijela. Kako nam je rečeno oko 10 sati pronađen. Policija traži pomoć građana: Ko je muškarac sa fotografija. Rumunski ministar pravde podnio ostavku nakon masovnih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.