ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Drveni kolci cijena

Drveni kolci cijena Drveni kolci cijena Stupovi za ogradu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. U ponudi imamo hrastove drvene stupove dimenzija 3x3 i visine od 110 cm i 140cm. Kolci za vrt, Dimenzije i cijene: 2.

Drveni kolci cijena
Drveni kolci cijena
Cijena: (cijene su za 1 metar kubični). PDV (1.647,00 s uključenim PDV-om) za plaćanje gotovinom, te 1. Izrada i ostalih dimenzija prema specifičnim zahtjevima.
Drveni kolci cijena
Drveni kolci cijena
Impregnacija kao postupak zaštite drva povećava trajnost izrađenih drvenih. Impregnirani drveni kolci (stupovi) za: ograde; vinograde i voćnjake; zaštitu od tuče.


Ja sam platio stupove promjer od 15-18cm dužne 4m impregnirana jelovina. U našem Webshopu možete kupiti proizvode za uređenje doma i vrta. DRŽAČ-BAMBUS KOLAC 12-14 MM X 150 CM. Stupovi su impregnirani pod pritiskom, što uvelike produljuje vijek. BAUHAUS je Vaš specijalist za radionicu, kuću i vrt.

Drveni kolci cijena
Posijali smo još graha i uskoro će mi trebati 70-80 kolca, nemam šanse naći toliko drvenih. Drveni kvadratni stup, dimenzije 7x7x240 cm, impregniran.


Drveni kolci cijena
Kolci(Kolje)- Direci- Kolcevi Hrastovi- Maline Kurmisone. Sangoi pocinčani stupovi za vinograd. Imaju dugi vijek trajanja za razliku od drvenog ili betonskog stupa. Kolibica je kompanija čija je osnovna delatnost prerada drveta i izrada kvalitetnog nameštaja, drvene buradi, brvnara, opremanje enterijera i proizvodnja drvene. Da li tko ima savijet kako zaštititi drvene stupove, mislim na onaj dio koji ide. Proizvodnja, prodaja i ugradnja drvenih i betonskih stubova. Betonski stubovi, ugradnja sa montažom žice i prethodnom pripremom terena.


Građevinska galanterija izrađujemo poklopce za šahte i stope za drvene grede. Obavijest o promjeni cijene sakupljanja, odvoza i zbrinjavanja. Uz šahte izrađujemo raznovrsne metalne stope za drvene grede, sa sidrom ili. Vjerovali ili ne, drveni kolci, metalni bokseri i šake letjele su zbog jednog.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.