subota, 29. listopada 2016.

Estudent ljudski potencijali

Estudent ljudski potencijali Osnovni cilj tima za ljudske potencijale je briga za članove te povezivanje svih članova Udruge. Ljudski potencijali vide svakog člana kao. Savjetnik za ljudske potencijale, Mar-.

Estudent ljudski potencijali
Vertikalni tip organizacije odjela ljudskih potencijala predstavlja. STUDENT je otvorila natječaj za prijem novih. U sklopu predavanja predstavljeni su ljudski potencijali najpoželjnijih poduzeća u Hrvatskoj i prezentirani poželjni poslodavci studentima. Location: Croatia; Industry: Management Consulting.
Estudent ljudski potencijali
Student i Podravka otkrivaju buduće stručnjake.


Prvo sam bio u Odjelu za ljudske potencijale, a sada sam u Odjelu za planiranje prodaje. U Coca-Coli nas je inače troje iz eStudenta. STARTER konferencija ima edukativno-informativni karakter te će se u sklopu predavanja predstavljati ljudski potencijali najpoželjnijih. KLJUČNE RIJEČI: ljudski potencijali, informacijska tehnologija. Važniji čimbenici ljudski potencijala. Image on instagram about #ljudskipotencijali. Cilj ovog događaja bio je upoznati studente i širu javnost s. Trenutno radi kao Direktorica ljudskih potencijala u Sedam IT. Samostalna stručna suradnica za ljudske potencijale, HBOR, Zagreb.


S udrugom eStudent, INA će nastaviti suradnju koja je prošle godine. Unaprjeđujući svoje ljudske potencijale, Fina i na ovaj način širi vidike u. Zahvaljujući sve većem broju studenata u našoj udruzi od ove godine Tim za marketing djeluje odvojeno. Pavao Brajša, Živjeti demokratski, Kakav se demokrat krije u meni? Majda Rijavec i Dubravka Miljković. Inače, ljudski potencijali posebno su istaknuti upravo u kontekstu tvrtkina. Radionica je namijenjena svima koje zanimaju ljudski potencijali.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.