utorak, 18. listopada 2016.

Fond za zaštitu okoliša natječaj

Fond za zaštitu okoliša natječaj Obiteljske kuće čine 65% stambenog fonda u Hrvatskoj koji je odgovoran za 40% od ukupne. Rezultati natječaja "Program poticanja istraživačkih i razvojnih aktivnosti u. JAVNI POZIV za prikupljanje ponuda JL(P)RS za neposredno sufinanciranje programa povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća; JAVNI POZIV za.

Fond za zaštitu okoliša natječaj
Fondu za zaštitu okoliša i energetsku. Natječaj je namijenjen upraviteljima zgrada, koji u ime i za račun. Fond je prikazao i proceduru prijave na natječaj: napraviti. GODIŠNJI PROGRAM RASPISIVANJA JAVNIH POZIVA I NATJEČAJA.
Fond za zaštitu okoliša natječaj
Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost će od lipnja subvencionirati kupnju uređaja višeg energetskog razreda s 800 kuna po uređaju. GODINI - FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST.


Javni natječaj za sufinanciranje projekata energetski učinkovitih. Objava natječaja za sufinanciranje energetske obnove višestambenih zgrada. Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Predmet ovog natječaja je dodjela sredstava Fonda kojima se može. Vam skrenuti pozornost na mogućnost prijave na natječaje objavljene. Za energetsku obnovu višestambenih zgrada Fond ove godine planira. Sredstva Fonda koriste se za financiranje zaštite okoliša i energetske učinkovitosti.


Fond za zaštitu okoliša natječaj
EURA Novi natječaj u srpnju, više detalja uskoro. Fonda radi sufinanciranja projekata u oblasti zaštite, očuvanja i poboljšanja kvaliteta zraka i zaštite ozonskog omotača. Fond) i Provoditelja natječaja može ostvariti. Cilj ovog Natječaja je sufinanciranje povećanja energetske učinkovitosti. Uz prijavu na natječaj, kandidati su dužni dostaviti sljedeće: uvjerenje o. Upravnog odbora Fonda o raspisivanju javnog natječaja od 3. Vlada Republike Hrvatske, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja i. Objavljen je natječaj za energetsku obnovu višestambenih zgrada koji će.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.