utorak, 11. listopada 2016.

Gdje se nalazi svjećica na skuteru

Gdje se nalazi svjećica na skuteru NGK-a20 objava13 stu 2011baotian svijecica12 objava27 ožu 2011Luna - svjecica16 objava10 svi 2010Svjecice20 objava30 ruj 2006Više rezultata za forum. Dijelovi za skutere","rh":"skuterist. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Gdje se nalazi svjećica na skuteru
Baterija je skroz otisla ali se bez problema iz prve upali na kurbu. Takoder ujutro kupujem novu svjecicu. Baotian servis nakon kupnje6 tra 2013Motor se guši i gasi10 sij 2008ciscenje svjecice? Stara i loša svjećica = povećana potrošnja.
Gdje se nalazi svjećica na skuteru
Dakle, na tom mom novonabavljenom skuteru Piaggio NRG 50 ccm.


Kupio sam skuter u pevecu presao 2600km i sve super do prije 2 dana pocelo mi se smece tesko. Na svjećicama se jednostavno može »očitati« stanje i ponašanje motora. Poznate li tajne starih majstora i znate čitati izgled svjećice, možete postaviti. On se nalazi najcesce kod serafa za stelanje ler gasa. Svjecica ti je indikator smješe, znaci idealno bi bilo da je vrh svjecice smedjkaste boje. Svjećice iz cijele Bosne i Hercegovine. Različite boje svjećice mogu objasniti stvari kao što su pregrijavanje motora ili ako je.


Kod mijenjanja svjećice treba paziti da se zamijeni sa svjećicom iste.

Gdje se nalazi svjećica na skuteru
Skuter je imao lošu kompresiju i promijenio sam klip, cilindar ležajeve. Onak kaj da radim,svjecica nije skupa al meni se neda svako malo stavljat,i. Nakon promjene rasplinjača, skuter mi se više ne upali. Akumulirani ugljik se nalazi u gorivim komorama, oko svjećica, klipova i prstenova klipova i mora. Ili je otpor ugrađen u kabel, pa se na kabelu od svječice nalazi znak: 2. Na skuterima gotovo nikad nije opcija 1, već uvijek ili 2 ili 3. Skuter savjeti - Paljenje pomocu kurble - Kick start - Gilera Runner SC. To stanje, osim da je svećica ispravna, pokazuje i da je paljenje.


Terminal (konektor) se nalazi na vrhu svecice i sluzi za povezivanje sa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.