nedjelja, 30. listopada 2016.

Honda accord 2.4 iskustva

Honda accord 2.4 iskustva Honda Accord10 svi 2009HONDA ACCORD - PLIN? Spremljeno u privremenu memorijuSlično7. VTEC Executive TEST Poslovno-obiteljska limuzina.

Honda accord 2.4 iskustva
Automobil namijenjen onima koji tijekom. Accord 2003-2008 na plin - Alternativna goriva. Zanima me iskustva s autom, odrzavanje, cijene registracie, potrošnja itd. Talijani, Nijemci, Japanci, Francuzi.


Honda accord 2.4 iskustva
Kada bi napisao koji motor ces uzeti (2.0, 2.4, 2.2d), ljudi bi ti lakse mogli odgovoriti. A tu Honda i njen Accord doista imaju jakog aduta. Iza Type S oznake i dalje se nalazi 2. Kvaliteta izrade bi se mogla nazvat savršena, ako izostavim to lagano zjapljenje ušiju na volanu i zjevanje suvozačkog pretinca. Kako i ne bi: sportski izgled, odlične vozne. Ayrton Senna je tvrdio da je Honda najbolja tvrtka na svijetu, a njezin. U ruke mi je došao novi model Honde Accord, i to onaj jači, s 2. Pročitao sam da ste do sada pisali o Accordu. Ks , 2005 - 2008 jel tko ima ili se vozio , kako ide , koliko trosi.


Honda accord 2.4 iskustva
Samo da se pohvalim da sam danas postao vlasnik dotičnog auta. Nova karavanska izvedba Honde Accord na test nam je došla kad je malo popustilo zimsko, snježno vrijeme. Savršen dizajn i idealna usklađenost svih paramatara koji obezbeđuju užitak u vožnji kod Honde se ne očekuju, već podrazumevaju. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačiće (cookies). Accord Type S se koliko je meni poznato pravio samo sa 2. Istina mora se imati ponešto iskustva da bi se iskoristilo njezinu moć, njezinu potentnost. Bei der Neuauflage des Accord stößt Honda eindeutig die Tür zum Luxussegment der oberen Mittelklasse auf. Die Limousine beeindruckt optisch als gelungene. Mimo że większość silników benzynowych w samochodach klasy średniej jest obecnie wykonana w technice.


Veliki 2,4-litreni benzinac pretvara Accord u sportsku limuzinu kakva se i očekuje od japanskog. Pozdrav svim ljubiteljima Honde, zovem se Dejan i vozim crvenog Accorda. Potrošnja slabijeg benzinca se kreće oko 9.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.