subota, 8. listopada 2016.

Honda civic 2.2 cdti potrošnja

Honda civic 2.2 cdti potrošnja Honda civic 2.2 cdti potrošnja Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu16. Uz Hondu Civic može se odabrati jedan od dva benzinska motora – od 1. Pozdrav, zaniteresiran sam za kupnju dizelskog civica 2.

Honda civic 2.2 cdti potrošnja
Honda civic 2.2 cdti potrošnja
Ukoliko odaberemo prosječnu potrošnju, ne možemo vidjeti i koliki nam je. Iako je na tržištu već pune dvije godine, bura oko osme po redu generacije Honde Civic ne stišava se. Jasno, riječ je o nekonvencionalnom. Problem sa proklizavanjem kvačila na 2.
Honda civic 2.2 cdti potrošnja
Odlučio sam da kupim Hondu Civic Hatchback 2008 i-ctdi 2. Potrošnja obzirom na snagu i zapremninu motora je smiješno malena. Iako je zadržao futuristčki dizajn i sportski nastup, Civic je potpuno nov. Tu je i zeleni prekidač Econ i sustav start-stop koji potrošnju u gradu dodatno smanjuju. CTDi, Benzinac, Dizelska raketa Civic nove generacije je definitivno označio prekretnicu u Hondinom.


Ujedeno je i štedljiv (prosječna potrošnja je 5,3 l), što dosta znači u vremenima vrlo visokih cijena. Kakvi su troskovi, servisi, potrosnja itd.

Honda civic 2.2 cdti potrošnja
Razmislja jesan o cdti, al na kraju odlucili da nista od dizela. Napomenimo i to kako je 180 KS snažna Accord 2. No, kako smo zaključili u podnaslovu, potrošnja goriva nije. Udoban i dinamičan, Civic u hečbek. Honda Civic 2,2 i-CDTi - Dok jedni pažljivo evoluiraju modele, Honda se.


Otkrivamo najčešće kvarove: Honda Accord. PROBLEM - Motor neispravno radi i vibrira iz područja spoja. Honda sada ima i sopstveni turbo dizel agregat 2. CDTi, koji je jedan od najboljih motora na svetu. Tajna niske potrošnje je u iznimno maloj masi motora i filigranski. DTEC Mali dizel pruža puno užitka, ali i košta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.