utorak, 11. listopada 2016.

Igre parkiranja auta u gradu

Igre parkiranja auta u gradu Vrijeme je da se naučite parkirat auto u ovoj odličnoj igri. Vozite se po gradu i obavljajte razne poslove. Igrica u kojoj morate parkirati kamion na zadano mjesto. Izbjegnite sva auta i pobjegnite iz zatvora. Krećite se pažljivo kako biste izbegli druge aute i hidrante za vodu, pa će vam. Ako želiš ludu vožnju motorom to je prava igra za tebe.


Automobilske igre Moto X3M 3 Igre: Moto X3M 3. Popis najnovijih igara na portalu Igre. Mini Parking 3DUpravljaj malim autima na tri različite lokacije i parkiraj ih na. Ulice su pune policijskih vozila koje patroliraju gradom i čini se da je nemoguće. Parkiraj kamionParkiraj seriju ogromnih kamiona u točno određena mjesta za parking. Dovezi auto do parkirališta, bez da udarite u neki objekt na putu. Pred vama je 10 levela do kraja igre. U ovoj igri tvoj posao je da parkiraš aute ispred hotela, kina. U što kraćem vremenu dostavi pizze na svom četverokotačnom atv-u.


Kreći se levo-desno po cesti, a razmaknicom preskači kola kako bi stigao na vreme.

Igre parkiranja auta u gradu
Pronađi sva slobodna parking mjesta u parku i imaj na umu da ne smiješ parkirati na invalidska mjesta. Sjednite za volan i pokazite koliko ste brzi, spretni i vješti u auto igrama. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoBilo da volite utrkivanje, rally, ili možda uređivanje auta, na ovoj stranici cete pronaci nesto za sebe. Apokalipsa je pogodila grad a policija te zatvorila u zatvor. IGRICE AUTA - Najbolje igre auta, vožnja, upravljanje, parkiranje, igre sa kamionima, traktorima, motori, bicikli. Portal sa igrama za sve ljubitelje igri i igrica sa autima. Auto igre Parking Fury Igre: Parking Fury.


Auto koji voziš je stvarno super nabrijan. Imaš zadaću da prevoziš teret na prikolici sve do garaže. Putuj u buducnost i vidi kakvo te tamo parkiranje ceka. Igranje online igara parking, pokušati ne dirati susjednu stroj i uspio uzeti slobodno mjesto. Ostale online igre parkiranja kada je potrebno da unesete kola u jednom prostoru. Na primjer, indijski grad Mumbai – jedna od najvećih u svijetu.


Kada se igra ucita kliknite bilo gdje za pocetak igre, nakon toga kliknite na play i vidjeti cete zelenu ploču sa listom zadataka. Uživajte u vožnji i parkiranju skolskog autobusa i pokazite da ste među boljim vozačima u gradu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.