četvrtak, 27. listopada 2016.

Ikea police za cipele

Ikea police za cipele Pročitajte više u garantnoj brošuri. Ako su vaše cipele u ormaru odložene na policu. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Ikea police za cipele
Prostrane samostojeće police ili redovi otvorenih polica služe kao pozornica za tvoje najdraže i. Stalci za cipele, kapute i šešire(10). IKEA - TJUSIG, Stalak za cipele, bij, , Ako trebate dodatan prostor za cipele, jednostavno složite dva stalka za cipele jedan na drugi. IKEA - OMSORG, Stalak za cipele,veliki,1par, Omogućuje da cipele zadrže svoj oblik.


Ikea police za cipele
Bright ormarić za cipele 4 vrata bijeli. Namještaj za hodnik - Police za hodnik. Metalna svjetlosiva vjesalica i polica za cipele IKEA "Logga" (izvan proizvodnje vec par godina). Polica za hodnik AGERSKOV 5 kuka bambus. Vjesalica koristena, neostecena, kao nova. KAO NOVI, NIKAD MONTIRANI LIMENI MODERNI NASAČI CIPELA U PREDSOBLJU KOJI SE. Unutrašnjost jedna polica+vješalica. Veliki ormar za predsoblje, sastoji se od visokog ormara za cipele, vješalice.


Ormarić za cipele, vješalica i ogledalo.

Ikea police za cipele
Sto od palete na tockice,zelene boje 63x51 cm i 4 drvene police 37 x 34 cm. Ikea polica, 13 KM, crna ili bijela! Ipak, živiš daleko od naše robne kuće ili možda nemaš vremena za posjetu i kupovinu. Gledala sam prošli tjedan u Ikei ormare, pax sistemi. Skubb organizator za cipele ima dovoljno velike džepove da u njega.


Sve cene sa IKEA sajta podelite sa 2 i dobijete cenu u dinarima. Na zidu se nalazi polica prepuna dragih suvenira s naših putovanja, a ispod. Dio namještaja smo pribavili u Ikei, a ostatak smo sami dizajnirali i izradili.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.