nedjelja, 2. listopada 2016.

Ina antifriz crveni

Ina antifriz crveni Daklem prvo, koja je razlika izmedu tog "crvenog" antifriza i onog "obicnog" INA antifriza? Jel se smiju mjesati (tj. nadolijevati plavi u crveni i obrnuto) i koje su. ANTIFRIZ LongLife G12 1lit: Solar Shop","rh":"solarno.

Ina antifriz crveni
Antifriz BS Super (koncentrat) poznat kao i crveni antifriz. Citroën Forum Hrvatske","rh":"citroenforum. Pilot-S antifriz - CIAK","rh":"ciak.


Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Ina antifriz crveni
U autu mi je preporučeno stavljati G12 rashladnu tekučinu,koja je razlika u odnosu na antifriz od Ine i može li se on staviti ima li razlike? Ništa, ulijem litru crvenog antifriza unutra, provjerim idući dan da li je identična razina u. Po meni je ina još uvijek među boljim antifrizima. Ja sam uezo Ina-in imao ga i prije neg kaj je motor prolupao koristim ga u Puntu duže vremena i. Ne sadrži nitrite, amine, fosfate, borate i silikate. Algorex Antifreeze Kühler Frostschutz SF-Plus G12, 1,5 l, 100%, 10 KM. Pilot Antifreeze crveni G12, 1 l, 100%, 8 KM. Zanima me koja je razlika točno između zelenog i crvenog antifriza?


Negdje sam bio pročitao da antifriz od ine nije baš najbolji, a došlo.

Ina antifriz crveni
G12 nego Ina antifriz, jer taj još nikome nije nagrizao ni brtvu ni vodnu pumpu. Kada sam kupio auto u njemu je bio zeleni antifriz. Znam da original u taj auto ide crveni pa je očito prijašnji vlasnik nekoć promijenio vrstu. Da li netko zna za koje namjene sluze antifrizi koji su razlicitih boja; crveni, zuti, plavi, zeleni. I u autima i u skutu koristim vec pripremljeni INA AL40 antifriz. INA-in recimo plavi i nanovo napravi mješavinu.


Crveni nikako miješati sa ničim drugim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.