četvrtak, 13. listopada 2016.

Jozo kalem 2016

Jozo kalem 2016 Tjednik Nacional došao je do interne prepiske između Policijskog nacionalnog USKOK-a, Ministarstva financija i. Jozo Kalem pod sumnjom za pranje novca! Na Općinskome sudu u Karlovcu propao je i četvrti pokušaj da počne suđenje poduzetniku Jozi Kalemu iz Rijeke za zloporabe u gospodarskom.

Jozo kalem 2016
U Karlovcu počelo suđenje Jozi Kalemu. Počelo suđenje Jozi Kalemu zbog prijevare, tužitelj predlaže oduzimanje 103 milijuna kuna imovine. Kalem prodao drvni biznis kralju laminata Od naftaša k inovatoru Od naftaša k. Baš kao što je najavio prije tri mjeseca, ne zaustavlja se niti nakon više od 20 milijuna eura uloženih u.
Jozo kalem 2016
Karlovačka Policijska uprava prijavila je danas Općinskome državnom odvjetništvu tri osobe, 54-godišnjega Jozu Kalema i njegove dvije. Piše: Nada Landeka Zoran Milanović, bivši premijer RH i šef SDP-a ne zna priznati… Slavko Linić - Fond za razvoj.


Je li se između Karamarkove pobjede 2015. RIJEKA - Nalaz i mišljenje vještaka su "kontaminirani", jer su se vještaci u svojoj ekspertizi koristili i zapisnicima o inspekcijskom nadzoru, onim. Na karlovačkom Općinskom sudu započelo je u četvrtak suđenje Jozi Kalemu, gospodarstveniku iz Rijeke i. Prostorni planovi uređenja grada Ogulina - 22. Joze Kalema preuzeo je tvrtku Tehno drvo. Dugačak je put uspona ovog milijunaša iz Hercegovine. Od kojih smo se umjetnika oprostili u 2016.


Jozo kalem 2016
Nedjelja, 27 Ožujak 2016 07:11 Štefan Brajković. Ovdje treba naglasiti da je Kalem povezan s obje tvrtke. Ne prođe ni osam dana od Vašeg proročanskog pisanja, a Jozi Kalemu i njegovim projektima posrečilo se u petak 09. Krapinsko – zagorska županija zabilježila izvrsne rezultate u 2016. Linićevu prijatelju Jozi Kalemu, što. U Münchenu je izricanjem presude Josipu Perkoviću i Zdravku. JOZO KALEM, dugačak je put uspona ovog milijunaša iz Hercegovine.


Strategije razvoja grada Bjelovara za razdoblje 2016.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.