utorak, 11. listopada 2016.

Kako smotati cigaretu

Kako smotati cigaretu Powermatic 2+, Električna mašinica za cigarete bez konkurencije! Cartel, tabakera-motalica za cigarete - Duration: 1:10. TI (Rizla??)Punjenje (motanje) cigareta2 velj 2012Duhan za motanje - koji odabrati?

Kako smotati cigaretu
Cigarete su poskupile, vrijeme je za dobro staro motanje - Kameleon. Poskupljenje cigareta veliki je udar na džep mnogih. U sledećih par koraka ćemo objasniti kako doći do duvana, i naravno što je najbitnije za pušače, kako zamotati i napraviti cigaretu.


Kako smotati DOBAR Joint - za početnike: DISCLAIMER: Ovo uputsvo je namenjeno isključivo za upotrebu u naučne svrhe.

Kako smotati cigaretu
Ni autori ni ovaj sajt ne podržavaju. A ako ne možete ili nećete onda konzumirajte cigarete ili rezani duhan. Spremljeno u privremenu memorijuSlično8. Da si prvo naucila motati joint, sad bi znala i cigaru smotati :D. Jel vam draže zapalit smotanu ili kupovnu cigaru? Razbijte pljugu (najbolje neku light cigaretu jer je okus bolji). Fabrike duvana u Srbiji kažu da još nemaju procene o tome da li je to što sve više pušača ostavlja cigarete i prelazi na duvan u kesi koji sami.


Na dugo vrimena san i totalno prikrižija ovaj blog i uopće nisan razmišlja o tome da ću ga ikad. Ukoliko želite „smotati svoju“ ili „napraviti svoju“ savršenu cigaretu, Gizeh je Vaš pravi odabir u postizanju toga cilja.

Kako smotati cigaretu
To see more from svi mi koji nikad nismo pusili TRAVU. Jer mi ipak treba neko vrijeme da smotam cigaretu. Nemam više ujutro onaj, pušačima dobro poznat, odvratan osjećaj da sam se prepušio. Download "kako smotati dzoint picko" MP3 Free.


Kako Smotati Joint Bez Da Pitate Svoje Roditelje. Nije to najbitnije na svijetu, ali ako pušiš, lijepo je kad usto znaš i MOTATI, tj.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.