srijeda, 12. listopada 2016.

Kvačilo ne odvaja

Kvačilo ne odvaja Propalo kvacilo18 objava14 sij 2013golf 519 objava30 lis 2011Golf IV molim pomoć! Tehnička i ostala pitanja po brandovimaSpremljeno u privremenu memorijuSlično9. Imam problem na Suzukiu DR-u 600, Kvačilo ne odvaja dobro, tj.

Kvačilo ne odvaja
Kvačilo - Kuplung - Lamela (općenito svi modeli) - Alfisti. Alfa Romeo općenito › Tehnika i mehanika › KvaroviSpremljeno u privremenu memorijuSlično25. Ovak, imam problemček, nije alfa, ali je jako blizu, čak je i motor isti.


Vozila koja su konstantno preopterećena češće imaju problema sa kvačilom.

Kvačilo ne odvaja
Neretko se dešava da dođe do proklizavanja lamele, čak i na. E ovako imam jedan problem koji mi se vuce dugo dugo vremena. Rijec je o kvacilu na T14 masini ne mogu nikako da ga ustelujem da radi. Konkretno ne odvaja dovoljno kvacilo. Trebao bi da zameniš set kvačila, to što neće u brzinu dok radi a hoće kada ga ugasiš znači da ti kvačilo ne odvaja menjač od motora, pa kada motor radi i. Pomagajte hitno mi je znaci kvacilo kad ga ubacim u zvono nece da odvaja odnosno odvaja kad bas puno zavrnem maticu ali i onda ne bas. Meni to znaci - aha, malo sam tek pritisnuo kvacilo o ono odvaja - za mene je vrh pedale njen.


Mijenjao sam set kvacila prije par mjeseci, ali sam primjetio da mi nekako kvacilo jako odvaja. Kada polako pustim kvacilo u prvoj onda ne lupa.

Kvačilo ne odvaja
Prije malo više od 3000km je mijenjano kvacilo (bilo je to na 166.000 km). Pukla je vilica, pa se tesko saltalo te je. A on se sastoji u sledecem: Kada je kvacilo pritegnuto do kraja, a motor izgasen i u brzini, ne moze se gurati. Inace,na mojoj Laguni od dana kada sam je kupio pa do danas,a do sad sam sa njom presao blizu 50.


Posle zamene svega toga dobio sam mekano kvacilo ali mi ne hvata pri patosu vec negde na sredini i nesto mi ne odvaja kako treba.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.