utorak, 25. listopada 2016.

Kvake za vrata zagreb

Kvake za vrata zagreb Aluminijska garnitura kvaka s uskim štitom za profilna vrata. Colombo Design”, koja proizvodi kvake za vrata i. Naša tvrtka specijalizirana je za veleprodaju kvaka, ručki, vratnih i prozorskih okova, brava te dodatnog.

Kvake za vrata zagreb
Kvaka za vrata sa rozetom Portaferm odlikuje se visokom kvalitetom izrade i modernim dizajnom. Izrađena je od nehrđajućeg čelika koji osigurava otpornost i. Kvake i kugle za drvena , metalna , ALU i PVC vrata . Iz ponude izdvajamo kvake za vrata i odzračnike.
Kvake za vrata zagreb
Cijene kvaka od 69,00 do 539,00 kn mpc ovisno o modelu. Sobna vrata, Kvake, Izbor kvaka, Hoppe, U mogućnosti smo Vam ponuditi.


Sve kvake su modernog oblika i vrhunskog dizajna. Sef za oružje LM Univerzal 1250x400x260 mm, vrata: 1,25 mm, ključ: 0,8 mm, smeđi, zeleni. Kvaka sa štitom HOPPE Milano ključ, cilindar. Brave, cilindri, kvake, okovi za vrata i stijene. Brava za drvena i metalna vrata TITAN. Prodaja kvaka - DS DIZAJN ima u ponudi širok spektar kvaka za ulazna ili unutarnja vrata. Nove kvake za sobna vrata, kupljene u bricostoru, bile zametnute četiri komada, cijena za komad 90 k.

Kvake za vrata zagreb
Ulazna vrata prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. KVAKA ZA ULAZNA VRATA STANA OD VISOKO LEGIRANOG ČELIKA - PRILIKA!


Za sve koji žele urediti svoj životni i radni prostor sa stilom, HOPPE je na europskoj razini vodeća marka kvaka za vrata i prozore. Kvake kao završni detalj na svakim vratima, odaje koliko pažnje. Brave, sigurnosni cilindri i okovi za drvena, metalna, pvc i protuprovalna vrata. Komplet kugla, kvaka i rozete za drvena vrata. ATTEST kvaka, bj neh čel Dubina: 26 mm Promjer: 20 mm Promjer izbušene. Hr sam pronasao kovane kvake za ista vrata,ali kvake ne pasu na vrata.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.