srijeda, 5. listopada 2016.

Najpouzdanije marke automobila

Najpouzdanije marke automobila Saznajte koje se marke automobila najmanje kvare. Postoji puno kriterijuma i izveštaja o najpouzdanijim automobilima na tržištu što ujedno znači da se najmanje kvare. U poslednje vreme smo prebacili fokus malo i na njih, a danas vam donosimo listu 100 najpouzdanijih automobila u poslednjih 10 godina.

Najpouzdanije marke automobila
Statistika pokazuje da od njemačkih proizvođača automobila Ford i. Najpouzdanija marka je Audi i to u tri kategorije s modelima A2, A3 i A6. Japanci najpouzdaniji, Audi, VW i BMW na samom dnu, rezultati su to velikog istraživanja osiguravateljske kuće Warranty Direct na uzorku od 150. Honda je proglašena najpouzdanijim proizvođačem automobila prema anketi.


Najpouzdanije marke automobila
Sljedeći put kad budete kupovali automobil sigurno ćete željeti. Već drugu godinu zaredom Toyota je na vrhu popisa najpouzdanijih vozila s. Najviše neispravnih auta po kategorijama imaju Zastava, Dacia i Fiat. Hvala Marku Zuckerbergu, ali mi se vraćamo kući, mijenjamo. Renomirani američki magazin za 2014. No niti druge renomirane marke nisu puno bolje prošle. Lista najpouzdanijih automobila u proteklih 15 godina: Marka i model. Ovo su najpouzdanija polovna vozila za 2015 Nemačka kompanija za inspekciju vozila DEKRA.


Podaci pokazuju da visoka cena automobila ne govori istovremneo da.

Najpouzdanije marke automobila
Dvoumim se izmedju već pomenutih automobila, ali sam otvorena i za neke. VW je varao kupce, to je dokazano, i to će ovu marku automobila mnogo koštati. KODA je i dalje najpouzdanija marka automobila u Velikoj Britaniji. Već po drugi put zaredom marka je ostvarila sveukupnu pobjedu u studiji. Zato modeli koji nisu popularni, marke koje nisu na ceni, po pravilu.


NEISPRAVNOST PO MARKAMA OSOBNIH AUTOMOBILA KOJI SU PREŠLI VIŠE OD 1000.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.