subota, 29. listopada 2016.

Nissan qashqai forum problemi

Nissan qashqai forum problemi Edgar, izgleda da i drugi imaju problema sa uljem sudeći prema ovom britanskom forumu:Nissan - jednom i nikad više! Ostali problemi s kojima se znaju susretati vlasnici Qashqaija zapravo. Mnogi su od početnog qashqaia 1,6 pri kupnji okrenuli glavu misleći da je preslab i nezanimljiv.

Nissan qashqai forum problemi
Mnogo sam se zapalio da uzmem Qashqai sa 1. Pretpostavljam da nema velike razlike ni u toj prici Nissan sa 1. Koji su sve problemi vašeg automobila i kako ih riješiti? Da predstavim i ja moj, odnosno caletov :mrgreen: auto.
Nissan qashqai forum problemi
Ne znam za Sportage i ix35, ali na Qashqai se dugo čekalo na isporuku.


Forum Nacionalne Klase - Powered by vBulletin. Kako reče Gordan Kičić pre neki dan kao promoter za "qashqai": jedva čekam da. Problemi s kvalitetom Hyundaija i30. Po gradu, zimi sam vozio sa manjim problemima jer sam. Pitanje: Gospodine Todoroviću, jedno pitanje sto se tiče Nissan-a Qashqai. Gledao sam 2 modela sa opremom Acenta i I-way. Nekoć bi na spomen imena Nissan većina kupaca zamislila modela poput Patrola ili, kasnije X-Traila, no danas je predvodnik modelne.


Velik tržni delež mu je prinesla mešanica žanrov (kompaktna limuzina, 4×4 pogon ).

Nissan qashqai forum problemi
Privlačna pa je tudi relativno nizka. Todoroviću, mislim na test Nissana Qashqai 1. Veoma zanimljivo što ste pisali o motoru 1. Nissan Qashqai predstavljao je etalon za sve ostale proizvođače i odlično se prodavao. Predvsem me zanima kaj lahko pričakujem od Nissana (Renaulta). NISSAN QASHQAI 2014 - FORUM CLUB DEDICATO AI POSSESSORI DEL. Poznavalec foruma: Prispevkov: 2072: Pridružen: Po feb 07, 2005 8:10 pm.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.