srijeda, 12. listopada 2016.

Njemački ovčar njuškalo

Njemački ovčar njuškalo Njemački ovčar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: njemački ovčari. Jason Running wild x Levi van de Zilveeren.

Njemački ovčar njuškalo
Iva je mlada pesica mješanka njemačkog ovčara koja po drugi put traži svoj. Stenci njemackog ovcara stari 8 tjedana ocisceni od crijevnih parazta u par navrata. Prodaju se štenci njemackog boxera, vrhunskih linija, odgajani u kući uz.


Imamo raznih vrsta i mozete ih vidjeti na slikama.

Njemački ovčar njuškalo
Koliko visoko njemački ovčari mogu skočiti sa 1 godinom. Njuškalo, i, kak vele ovi kaj to znaju, dižite oglas. Ljepotica Hera (6 pregleda); Opal, mješanac njemačkog ovčara (5 pregleda); Poklanjam dragog psa (5 pregleda). Anja je prelijepa mlada kujica u tipu njemačkog ovčara. Jako je mirna, nenametljiva, pomalo povučena i nikad se ne gura da ju se pomazi, uvijek čeka svoj red. Većina nas zna da je njemački ovčar pas koji je stvoren da bi bio savršen: snažan, otporan na bolesti, gustog krzna kako bi ga štitilo od svih.


Nastali su od odbačenih bijelih njemačkih ovčara, koje su križali i tako stvorili novu pasminu. Vrlo su jaki, srednje veličine, uzdignutih ušiju i elegantne građe. Belgijski ovčar(kratkodlaki,skužih da postoje četiri vrste belgijskih ovčara ).

Njemački ovčar njuškalo
Bepo, mladi mjesanac njemačkoga ovčara i mame pticarke, loše sreće i loših. Igor Kostreš Da li Bella moze doci u Njemacku i ima li sve potrebne papire? Stvoren je u češkoj vojsci kao križanac njemačkog ovčara i vuka. Bigl ima veoma razvijen njuh i zna odlutati na tragu zanimljivih mirisa. Zbog toga ga je potrebno držati u sigurnom i ograđenom prostoru ili na uzici kad.


Ako trebaš velikog psa koji će dignuti alarm kada netko uleti u dvorište, onda se uzima njemački ovčar, koji zna imat svoje muhe, al puno se. Vlasnik njemačkog ovčara spada u skupinu "poslovnog čovjeka", a žene ih vide kao prave junake na djelu, baš kao i vlasnike sibirskih haskija.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.