ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Orahovac za želudac

Orahovac za želudac Orahovac liker od zelenih oraha, prirodan lek za želudac, sluzokožu usta i grla, i posebno, za štitnu žlezdu, jer je bogat jodom. Ljekoviti liker od oraha, popularni orahovac pomoći će vam pri bolestima želuca i štitnjače. Donosimo vam isprobani recept star 90 godina.

Orahovac za želudac
Orahovac je poznati domaći liker, cijenjen manje ili više, ali kod mene zauzima. Nije prošlo dugo vremena do trenutka kada je u mom želucu počela oluja. Višestruko koristan liker za:želudac,štitnu, lijepu i sjajnu kosu sa bakarnim. ORAHOVAC VEČ JAKO DUG O I SVI MI KAŽU DA JE PREFIN.
Orahovac za želudac
Virovitičani će moći nabaviti i samostanski orahovac, ljekoviti pripravak za zdrav želudac po starinskoj recepturi.


Kako napraviti kvalitetan domaći liker od oraha i meda - čuveni orahovac. Priprema i upotreba recepta za obolelu štitnjaču i želudac. Rakija od zelenih oraha veoma je popularan pučki lijek za tegobe u probavnom sustavu. Radi se od zelenih oraha skupljenih u drugoj polovini. Orahovac se je nekada davno koristio kao lijek za razne bolesti, i sama ga redovito pijem zbog bolova u želucu ili kod nadutosti. Coolinarici je tagirano tagom orahovac. Možete i sami napraviti vrlo ukusan orahovac ili pelinkovac.


I posjetite liječnika, možda nije želudac.

Orahovac za želudac
Kao uzroke bolova u želucu stručnjaci navode najčešće okidače kao što su masna i začinjena hrana, kontinuirana izloženost stresu. U Hrvatskoj 70 posto ljudi koji imaju problema sa želucem imaju i Helicobacter pylori, koji je. Evo recept kako se pripremarakija od oraha… Rakija od oraha. Lekoviti liker od oraha, popularna orahovača ili orahovac pomoći će vam pri bolestima želuca i tireoide. Orahovac se koristio kao lijek i to za želudac, jetru i krv, ali naravno u dozi od jedne čajne žličice dnevno.


Liker se pravi od mladih zelenih oraha. Plodovi svih vrsta oraha su jestivi, ali orasi koji se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.