nedjelja, 16. listopada 2016.

Osigurac klime golf 4

Osigurac klime golf 4 Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu6. Ako nije primetio tegobe bilo kakve prirode onda prekinuti osigurac moze biti ili ventilator klime ili dodatni. Sta je sa presostatom,vidi ima li kakvih gresaka na dijagnostici u motornom dijelu bi trebalo da registruje presostat i njegova ocitavanja.

Osigurac klime golf 4
Učitao korisnik kako 29 howSerbian language: Primer popravke klime u vw golf 4. Na ovom autu je problem bio ventilator. Nedevno sam kupio golf 4 i imam problem sa klimom,ili ne radi ili ne znam da. Nemoj puno da se oslanjas na bord comp.


Osigurac klime golf 4
Jel ti bude ugodno u autu kad je ventilator na 2 ili moraš staviti na 3 ili 4? Znači 1,2 i 3 se ne dešava ništa, kad prebacim u 4. Jel moguće da je neki osigurač ili što bi moglo. Postovani poznavaoci vw vozila imam jedno pitanje posjedujem golf 5 sa tdi motorom kod mene je vec 2 godine klima radila normalno i. Istražujemo koji su najčešći uzroci kvara auto klime i savetujemo kako da ih otklonite. Može se desiti je kvar auto klime sasvim banalan, kao kada, na primer, pregori neki osigurač. VW GOLF III 1,9 TDI - NIŽA TEMPERATURA MOTORA. Pozdrav, imam jedno pitanje u vezi plina. Kada je motor ventilatora ispravan i kada je instalacija ispravna , osigurač od 20 A mora biti dovoljan.


Osigurac klime golf 4
Ima li neko semu osiguraca za Golf 4 benzin. Otkrivamo najčešće kvarove: Volkswagen Golf V. Sve artikle saljemo brzom postom EuroExpress, postarinu placa kupac. TDI Karakteristike: 290mm, desni del Klima: s ili bez OE: 1J0. Za tvoju informaciju, a i za informaciju drugima: klima sistem u autu je. Golf 3 kupljen prošle godine, klima čas radi čas ne, više ne nego da. Komsija radi te stvari, tj vise kucne klime, a ima i za punjenje auto klima. Ventilator hladnjaka za VW Model: Golf IV Godište: 97-03 Motor: 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.