srijeda, 12. listopada 2016.

Paljenje dizelaša na guranje

Paljenje dizelaša na guranje Na domaćim putevima se nažalost nalazi sve više. Znam da postoje razlike kad se pali benzinac i dizel na gurku, ali me zanima koje su? Pa ne sme se dizel paliti na gurku, ali sta ces kad ti ode akumulator.

Paljenje dizelaša na guranje
Kada se treba auto upaliti "na guranje", postoje određena pravila. Kais koji bi preskocio pri paljenju na guranje bi svakako preskocio jer je star i. Kontakt kod dizela(matorih) ukljucuje ventil na pumpi visokog. Postupak paljenja "na guranje"je slijedeći: Automobil koji.
Paljenje dizelaša na guranje
Golf II - paljenje u zimskim uvjetima6 stu 2014Što se desi kad dizelaš ostane bez goriva? Spremljeno u privremenu memorijuSlično8.


Paljenje i odrzavanje parkiranog auta na minusima! Koliko je lose za akumulator i dizel uopste paliti ga po 15min u leru. Fazon je kod ovih sistema paljenja da prilikom gašenja auta gorivo ostane pod. Hahahaha, baš me nasmija, atmosferski dizelaš i obrtni momenat. F1 ima veliki broj obrtaja ali mali moment stoga ga moraju gurati kad izlazi. Kako problem sa paljenjem u zimskim mesecima obično imaju stari dizel motori, vozačima takvih automobila savetuje se i dodatna zaštita. Zanima me koliko je opasno paljenje motora guranjem, ako ima zupčasti.


Paljenje dizelaša na guranje
Ugrađeni su neposredno u blizini brizgaljke te se time omogućava, odnosno olakšava paljenje. Zbog toga je postupak paljenja dizelaša. Kratkim pritiskom na prekidac paljenja pokusati upaliti motocikl-. Palio sam ja na guranje bruku puta i nikad ništa tako da nemaš frke,eto do sad nisam ni znao da je štetno. Problem prvo paljenje19 pro 2012Kako paliti auto - sa ili bez kvačila3 tra 2010Problem paljenje26 sij 2010Više rezultata za bhtuning. Motor se uključivao u rad ručnim okretanjem poluge.


Kako smanjiti potrošnju u starijim istrošenim dizel motorima, molim. Eh, �to se dogodi kad, kod normalno ispravnog automobila koji je u 1.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.