utorak, 25. listopada 2016.

Paneli za krov cijena

Paneli za krov cijena AKCIJE : Akcija ZIDNI limeni paneli. Provjerite naš lager i naše vrlo konkurentne cijene! Sendvič paneli cijena, zidni paneli, krovni paneli cijena, kontakt - KINGSPAN Hrvatska.

Paneli za krov cijena
Kliknite na Vašu županiju za kontakte. Namijenjen je pokrivanju stambenih objekata s padom krova od minimalno 15%. Vanjski lim Mediteran krovnog panela je oblikovan kao kupa te se izrađuje od. Krovni termoizolacijski paneli su gotovi građevni elementi namijenjeni za oblaganje krovnih konstrukcija, a koriste se kao kosi krov, zaštita od sunca, toplinska.
Paneli za krov cijena
Isporuke u Zagrebu, Rijeci i Splitu.


Limeni krovni pokrovi i krovni paneli. Paneli su krovni, dužina 3,0 m, boja smeđa, crvena i bijela. Takođe imamo zidnih i krovnih panela raznih dužina do max 13,5 m i raznih. Krovni sendvič panel Rockwool sendvič panela, sendvič ploča, sendvič. Različite dostupne opcije omogućuju izbor kako bi se zadovoljile potrebe korisnika, budući da sugerira novi dizajn za industrijske i javne krovove. Konkretno, zamijenio bih stari krov u obliku šatora sa normalnim.


CENOVNIK PANELA I KLASE Okvirna cena sa uračunatom isporukom. Standardne dužine panela su između 2000 mm i 14500 mm. Zanima me cijena po kvadratu za sendvič panel emitacije crijepa ili. KROVNI i ZIDNI termoizolirani sendvič – paneli 30 i 50 mm odlikuju se vioskom toplinskom izolacijom i malom specifičnom težinom što ih svrstava u red lakih. Sav materijal je vrlo kvalitetan, porijeklom iz EU i prihvatljivih cijena. Iz ponude izdvajamo: najam i prodaja hladnjača i. Prodaja i montaža izolacijskih panela. Krovne sendvič poliuretanske panele II klase, u odličnom stanju.


Konstrukcija za 2 panela, kosi krov.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.