utorak, 4. listopada 2016.

Planet zemlja slike

Planet zemlja slike Zemlje iz svemira, koji prikazuje našu planetu u svjetlu. NASA-ine fotografije su proglašene jednnima od najljepših na svijetu, a opisuju pogled iz svemirske postaje na naš planet iz različitih kutova i s. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam PLANET ZEMLJA.

Planet zemlja slike
Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu PLANET ZEMLJA. Najbolji pogled na Zemlju svakako imaju astronauti koji je u Međunarodnoj stanici obviđu 16 puta dnevno. Earth" je naziv očaravajućeg timelaps videa planete Zemlje, odnosno serijala fotografija koje su. Planeta Zemlja noću: impresivne fotografije iz svemira.


Planet zemlja slike
Pogledajte najprecizniji snimak planete iz svemira ikad! Slike su posebno impresivne zbog toga što su urađene iz jednog kadra. ISS snimaju naš planet cijelo vrijeme pa imate. Ako pak ugledate sivu sliku, riječ je o prebacivanju slike s jedne. Na internetskim stranicama nemosvjerovat. Europska svemirska agencija odlučila (ESA) nam je pokazati kako Zemlja uistinu izgleda. Kako bismo proslavili ljepotu i dobrotu Majke Zemlje, pogledajte zračne snimke fotografa Yanna Arthus-Bertranda. Bezbroj puta do sada NASA je snimila zaista očaravajuće fotografije planete na kojoj živimo, ali drugih planeta i nebeskih tijela.


Zemlja je treći planet po redoslijedu udaljenosti od Sunca i najveći među unutarnjim. Slika najveće ozonske rupe nad Antarktikom ikad snimljena (rujan 2006.). To je treći planet Sunčeva sustava i značajno je da tekuća voda, masu i atmosferu s kisikom. Slika korisnika ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐, planet zemlja na Igre123. Kepler 452B je najsličniji planet Zemlji ikad otkriven. New Horizon , koja je nedavno snimila nevjerojatne slike Plutona, napustila je Zemljinu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.