subota, 15. listopada 2016.

Pločice za graviranje

Pločice za graviranje Odmah odredi izgled svoje pločice preko naše interaktivne forme. Izrada štambilja i pločica za vrata za samo 10 minuta! U prvom video prilogu je prikazan laserski stroj koji gravira u plastici, a u drugom CNC stroj koji gravira.

Pločice za graviranje
Lasersko graviranje metalnih predmeta, lasersko graviranje DOG TAG pločica. Tenzor Laser radi i gravuru pločica i privezaka za kućne. Lasersko rezanje, lasersko graviranje, izrada pečata, izrada reklamnih tabli, izrada stalaka, izrada ID pločica, izrada privjesaka. Stoga, od izrade natpisa, pločica, privjesaka, kutija za vino, šablona, 3D slova.
Pločice za graviranje
Privjesak 2; wood_species; lasersko-graviranje; lasersko-graviranje2.


PEČATI , ŠTAMBILJI , ŽIGOVI MARSA d. AKCIJA-20%-graviranje, tampon tisak. Izrada pečata, žigova i štambilja, graviranja, natpisne pločice. Pločice za vrata, natpisne ploče za firme, poslovni pokloni. UKRAS ZA BOR I ČESTITKA - 2 U 1 :) NA DRVENU PLOČICU U OBLIKU. Iz ponude posebno izdvajamo mogućnost izrade pečata, pločice za vrata i pločice za. Ne vršimo graviranje na zlatu, srebru i vrijednim unikatnim predmetima. Izrezivanje i graviranje metala radimo na CNC uređaju, a lasersko graviranje i.

Pločice za graviranje
Natpisna pločica za vrata gravirana inverzno (konveksno). Laserski gravirane pločice (TAGS) su značajan segment u asortimanu graviranih proizvoda.


CAMON Pločica metalna za graviranje Srce 3x3,5 cm - Adresari. Graviramo sve vrste metalnih, anodiziranih. Sitotisak Uhle u Zagrebu, osim sitotiska radi i graviranje metalnih ploča, izrađuje pvc naljepnice, inventarske pločice i industrijske natpisne ploče.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.