subota, 15. listopada 2016.

Posao vozača autobusa u bih

Posao vozača autobusa u bih Jooble – sve ponude posla na jednom mjestu. Firma iz EU traži vozača C i E kategorije za rad u inostarstvu. Zapošljavamo samo u Bosni i Hercegovini preko 180 radnika, a na nivou.

Posao vozača autobusa u bih
Dakle, uz osiguran posao u našoj naslovnoj tvrtki, nudimo i dodatnu izobrazbu. Sarajevo raspisujeOGLASza prijem u radni. BiH redovno radi na proširenju poslovnih kapaciteta. U ime našeg klijenta tražimo što je prije moguće:.


Posao vozača autobusa u bih
Profesionalni vozači prevoze ljude u modernim autobusima i uvijek imajući pregled. Poželjno posjedovanje kvalifikacione kartice za vozača autobusa. RADIO BIH KAO VOZAC U YEMLJAMA EVROPSKE UNIJE. Trazim posao vozaca b c1 kategorije. Tvrde kako ne mogu naći vozače kamiona iako ih ima na Zavodu i nude im. Gradski i prigradski saobraćaj” Tuzla, raspisuje Oglas za prijem u radni odnos, na radno mjesto.


U iduće dvije godine potrebno je 16. Društvu BABIĆBISSTOURS iz Zenice potrebni vozači autobusa. ZENICA raspisuje OGLAS za prijem u radni odnos vozača –autobusa.

Posao vozača autobusa u bih
Svakodnevno vam donosimo najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta. Jer sve više i hrvatskih vozača autobusa odlazi raditi vani, a isti je slučaj i s. MojPosao je danas među 20 najposjećenijih web stranica u zemlji, s više od 750. U Njemačkoj trenutno ima posla za 16. Sad bih mijenjao posao u državnoj službi za posao šofera u Pivari u Njemačkoj.


Kv vozac sa svim kategorijama i iskustvom u putnickom prometu trazi posao vozaca autobusa u linijskom prometu,moze i turizam,imam 53g. Dama za volanom: Jedina žena vozač autobusa u BiH vozi “sedmicu”. Uvijek je govorila da želi da radi neki posao koji ima veze sa vozilima. Vozač autobusa radi u poduzećima za prijevoz putnika. Njegov posao je vožnja autobusa na kraćim ili dužim relacijama.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.