subota, 1. listopada 2016.

Pravilnik o energetskom pregledu velikih poduzeća

Pravilnik o energetskom pregledu velikih poduzeća Pravilnik o energetskom pregledu velikih poduzeća Velika poduzeća provode energetski pregled svake četiri godine. Sadržaj završnog izvješća o energetskom pregledu velikog poduzeća. Predavanje o energetskom pregledu velikim poduzećima u ŽK Osijek.

Pravilnik o energetskom pregledu velikih poduzeća
Pravilniku o obaveznim energetskim pregledima za. Energetski pregled biti će obveza velikih poduzeća od 5. Zakon o energetskoj učinkovitosti obvezuje velika poduzeća da moraju svake četiri godine izraditi energetski pregled velikih poduzeća ili uvesti sustav.
Pravilnik o energetskom pregledu velikih poduzeća
Način provođenja energetskog pregleda za velika poduzeća, uvjete izdavanja i ukidanja.


Uredba o izmjenama i dopunama Uredbe o sprječavanju velikih nesreća koje. Velika su poduzeća dužna provesti energetski pregled sukladno zakonu kojim se. Zakona o energetskoj učinkovitosti i energetsko certificiranje u smislu Zakona o. Za ugovore o najmu sklopljene prije 1. Zakona propisane su dužnosti velikih poduzeća, a u. SET, ušteda energije u tekstilnim malim i srednjim poduzećima (SME) zajednički je. Zbog velikog interesa, najavljujemo nove radionice u lipnju i listopadu. Zakonu o energetskoj učinkovitosti:.

Pravilnik o energetskom pregledu velikih poduzeća
EU direktivom je propisala obvezu energetskih pregleda za velike tvrtke. Zbog toga su zadani datumi vrlo upitni jer donošenje pravilnika tek pokreće. ENERGETSKI PREGLED VELIKOG PODUZEĆA.


Počela izobrazba za energetske preglede velikih poduzeća. Osoba ovlaštenih za provođenje energetskih pregleda velikih poduzeća. Više o sufinanciranju pročitajte na mrežnim stranicama Fonda. Pozivamo zainteresirane za Modul 1, Modul 2 i za preglede velikih poduzeća da pošalju svoju prijavnicu kako bi. Uvodno o energetskom certificiranju zgrada. Obaveza energetskog pregleda velikih poduzeća.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.