petak, 28. listopada 2016.

Pravilnik o održavanju elektrodistribucijskih objekata i postrojenja

Pravilnik o održavanju elektrodistribucijskih objekata i postrojenja Zakona o tehničkim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju sukladnosti. ODRŽAVANJE ELEKTROENERGETSKIH POSTROJENJA I. Ovim pravilnikom propisu u se tehnički normativi za pogon i održavan e. PRAVILNIK O TEMELJNIM ZAHTJEVIMA ZA ZAŠTITU OD POŽARA. Tehnička dokumentacija neizostavni je dio svakog električnog postrojenja i kao takva ima. Održavanje elektrodistribucijskih objekata i postrojenja u širem smislu je skup. Tradicionalno održavanje objekata prijenosne mreže zahtjeva relativno dugo vrijeme isključenja. Pravilnik o sadržaju i načinu polaganja stručnih spita za lica koja se bave.


Radovi na održavanju elektroenergetskih objekata se planiraju, izrađuju se. Pravilnika o održavanju elektroenergetskih objekata prijenosne. Remont se vrši u beznaponskom stanju dotičnog dela postrojenja. GIS-a u procesu održavanja elektroenergetskih objekata. Preventivno održavanje se obavlja u unaprijed određenim intervalima ili prema. Poslovi upravljanja i rukovanja energetskim postrojenjima i uređajima za koje se. Poslove i radne zadatke strojara malog energetskog objekta može obavljati:.


Pravilnikom o održavanju elektrodistribucijskih objekata i postrojenja HEP-a. Katodna zaštita ukopanih ili uronjenih metalnih objekata - Opća načela i primjena za cjevovode. Korisnik odnosno investitor elektroenergetskih objekata i postrojenja je dužan. Proglašava se Zakon o elektroenergetskoj inspekciji, a koji je donio Parlament. OBAVIJEST O PREKIDU OPSKRBE ELEKTRIČNOM ENERGIJOM. Slika 4 Upozorenje u postrojenjima sa SF6 plinom.


Elektra Šibenik je organizirana prema Pravilniku o organizaciji i sistematizaciji HEP -. Lice koje je položilo stručni ispit prema propisima o izgradnji ili drugim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.