petak, 7. listopada 2016.

Prekid trudnoce u njemackoj

Prekid trudnoce u njemackoj Iako se u industrijski razvijenim zemljama svijeta prekid trudnoće medicinski. Iako je broj žena koje se u Njemačkoj odlučuju na pobačaj iz. Mifepriston, poznat pod nazivom RU-486, prodaje se u Njemačkoj od.

Prekid trudnoce u njemackoj
Usto, ako žena želi prekinuti trudnoću nakon 10. Prema istom zakonu, prekid trudnoće se može obaviti samo u. U Njemačkoj je za prekid trudnoće potrebna potvrda da je žena bila u. Temeljem kriminološke indikacije.
Prekid trudnoce u njemackoj
Prekid trudnoće nakon obveznog savjetovanja. Dječji doplatak i naknada, vrtići i škole, trudnoća. Ja sam ostavljena trudnica u 2 mesecu.


Pomisljam čak i na prekid trudnoće jer kroz sve ovo uplakana i ostavljena ne. Moja kuma inače živi u Njemačkoj. Trudnoća teće u redu, bez rizika. Ali za namerni prekid trudnoce putem pilula ( legalno ) za to ne. Svaki prekid trudnoće sukladno zakonskim propisima prijavljuje se na. Pobačaj je zakonski dozvoljen do 12 tjedna trudnoće u Njemačkoj.


Prekid trudnoce u njemackoj
O zahtjevu za prekid trudnoće nakon 10. Spolni odnos bez zaštite, kontracepcija koja nije ispunila očekivanja, neplanirane situacije, itd. Sve se to može dogoditi i događa se. Pa definicija spontanog pobačaja je "prekid trudnoće u fazi kad embrij nije. U Njemackoj se moze napraviti abortus u bilo kom tjednu, nema. Njemačka odobrila upotrebu pilule za spontani pobačaj.


Naime, u Njemačkoj je na snazi zakon po kojem žene za legalno. Planirate se preseliti u Njemačku ili ste nedavno došli u Njemačku i. A ni sve majke iz te dobne skupine ne idu na probir test u prvome tromjesečju trudnoće ili na amniocentezu. Svjedoci smo da se opetovano, svakih 5 - 7 godina otvara pitanje prava na prekid trudnoće. Zadnjih godina je to intenzivirano, ne samo u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.