ponedjeljak, 3. listopada 2016.

Presvlake za auto sjedala

Presvlake za auto sjedala Presvlake za auto sjedala Presvlake za automobilska sjedala - Ekskluzivni Conrad proizvodi, 100% sigurna kupovina, 30 dnevna garancija na zadovoljstvo, brza dostava, bezplatno. Vodeći regionalni proizvođač auto presvlaka i auto tepiha. Pomoću online konfiguratora naručite auto presvlaku ili auto tepih po mjeri za vašeg limenog.

Presvlake za auto sjedala
Presvlake za auto sjedala
Napravljene su od sintetičkog materijala i u pakiranju se nalaze navlake i za prednja i za stražnja sjedala. Njihovo navlačenje na sjedala bilo je.
Presvlake za auto sjedala
Presvlake za auto sjedala
Auto presvlake, navlake za volane sve vrste vozila. Auto tepisi od različitih materijala i dimenzija po najnižim cijenama. Fotografije dezena možete pogledati OVDJE.


POGLEDAJTE KAKO MONTIRATI AUTO PRESVLAKE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU Kliknite na link i odaberite. Univerzalne auto presvlake iz 10 dijelova. Odgovaraju i zadjeljiv stražnji naslon. Ne odgovaraju modelima sa ugrađenim zračnim jastucima u sjedalima.

Presvlake za auto sjedala
Kvalitetne tipske auto navlake štite vaša sjedala od prljavštine, oštečenja i izlizavanja. Dakar Antracit - izgled umjetne kože 419 kn.


Mogu se skinut i oprat u veš mašini te ponovo montirat u slučaju da se. Imitacija kože ili eko-koža jedna vrsta auto skaja koji svojom površinom imitira kožu, više na linku EKO-KOŽA. Naša specijalnost je tapeciranje u kožu sjedala, volana i ostalog interijera vozila i plovila! Navlake se kroje po originalnom kroju vaših siceva zbog toga da bih dobili što. U Alfa Car trgovini od nedavno možete nabaviti i univerzalne navlake za auto sjedala koje se. AUTO TEPIH KADICA PRTLJAŽNIKA PVC UNI 90X70. Jedino sam sretan kada kupim neki auto koji ima presvlake,niti ne. Ne kažem da ih nema, ali sjedala djeluju čista, za razliku ovih, gdje nema.


Trebam navlake za svoju ljubimicu i čuo sam da ih u Varaždinu šije. KARLIE Zaštitna presvlaka za prednje sjedalo 130x70cm. UTEMELJENA: Više od 20 godina DJELATNOST: presvlačenje sjedala svih.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.