subota, 8. listopada 2016.

Prigovor na račun za vodu

Prigovor na račun za vodu Podnosim prigovor–reklamaciju na račun za utrošenu vodu za mjesec ______ 20__ godine. Poštovanje, trebala bi mi Vaša pomoć da bi napisala žalbu na previsok račun za vodu - apsurdno previsok: u mjesec i pol riječ je o količini. Zakona o obveznim odnosima, uz predočenje računa! Preveliki računi za vodu zbog puknuća cijevi Stanovanje. Ovrha - postupak - Stranica 1624. Kome se obratiti za prevelik iznos računa uslijed. Potrebno je napisati Zamolbu i pismeno je uputiti na: Komisija za otpis.

Prigovor na račun za vodu
DOBILI STE RAČUN ZA VODU S KOJIM STE NEZADOVOLJNI?


Najprije je potrebno napraviti prigovor na račun davatelju usluge koji Vam mora odgovoriti. Veoma velike razlike na računima za vodu. Sve češće greške na računima: Umjesto 600, stigao račun za vodu na. Kad dobijete račun za vodu i vidite da je veći od prosječne potrošnje,pitate se otkud sad to? Ukoliko imate prigovore vezane uz račun ili kakvoću usluge molimo ispunite. E ovako ,dobio sam prije nekoliko dana račun za vodu u iznosu od čak 70 KM ,a inače mi dolazi oko 30 do 35 KM. Prigovor na iznos računa možete podnijeti pisanim putem u roku od 30 dana od.


Inače plaćam vodu od 250 do 400 kuna na mjesec, a ovaj račun je bio.

Prigovor na račun za vodu
Odvjetnik savjetuje suvlasnike zgrade da ulože prigovor na račune i. U zadnje vrijeme sve se više građana, a tako i firmi počinje baviti terminom IBAN. Naime produžena verzija glasila bi. U slučaju da niste zadovoljni našim očitovanjem na upućeni prigovor. Umirovljenik Dušan Anton Horvat na posljednjem računu za vodu nije mogao pronaći uobičajenu specifikaciju obračunskog razdoblja. Stanari iz ulaza 64 u Ulici Stanka Paunovića Veljka dobili su septembarski račun za vodu umanjen za oko 700 dinara, iako su im sve žalbe. Svi korisnici koji sumnjaju da su im povećani računi za Infostan.


Iz preduzeća ,,Beogradski vodovod i kanalizacija“ su Ljiljani, kako kaže, odbili reklamaciju na visok račun za vodu, uz sledeće obrazloženje:.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.