petak, 21. listopada 2016.

Prijedlog za uknjižbu obrazac

Prijedlog za uknjižbu obrazac B1) predlažem da se na nekretnini pod A) dopusti uknjižba:. Prijedlog – obrazac možete preuzeti ovdje. Zbirka korisnih obrazaca iz različitih izvora. Pitanje za pravnika: Što treba navesti u prijedlogu za uknjižbu u. Ukoliko trebate podnijeti prijedlog za upis vlasništva odnosno morate predati zahtjev za upis vlasništva, evo što vam je sve potrebno. Za prijedloge koji se u nastavku navode kao dio potrebne dokumentacije za uknjižbu postoje obrasci, a možete ih lako nabaviti u Narodnim novinama ili na. Uz prijedlog za upis na pokretnini ili pravu koje je upisno u drugu javnu knjigu i to.


Predlažem da Služba upisa donese zaključak o glavnom upisu. Minimalan iznos sudske takse je za uknjižbu je 50,00 KM. Zahtjev za izdavanje ZK izvadka, uvjerenja i potvrde - obrazac 3. Nema automatizma, potrebno je napraviti prijedlog za uknjižbu. Naravno da ti odvjetnik ne treba da popunis jedan obicni obrazac u kojem. Tko može podnijeti prijedlog za upis u zemljišnu knjigu ? Da li je plaćen porez na promet nekretnina preduvjet za uknjižbu u zemljišnim knjigama? U privitku Vam dostavljam primjerak prijedloga za upis prava vlasništva. Za uknjižbu se plaća sudska pristojba od 250,00 kn na žiro račun državnog proračuna i. Prodaja i najam stanova, kuća, zemljišta i drugih nekretnina. Kada se predbilježba opravda na navedeni način, tada se predbilježba pretvara u uknjižbu, te ima učinak od trenutka kada je prijedlog za.


U upravu za nekretnine potrebno je donijeti sljedeće: Korak 1. PRIJEDLOG ZA UPIS PROMJENE PREZIMENA (ADRESE). Ispunjen zahtjev za izdavanje lista nepokretnosti. Stjecanje prava vlasništva - uknjižba. R2); Rješenje o upisu prava raspolaganja zemljišta (Obrazac - R4); Rješenje o.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.