subota, 15. listopada 2016.

Prodajem mobilnu kućicu u kampu

Prodajem mobilnu kućicu u kampu Kamena kućica u Dubravicama na lijepoj mikrolokaciji. Kuća: Lopatinec, prizemnica, 36 m2 (prodaja) ; Peć na drva Komunalije: Gradski vodovod Dozvole:. Mobilna kućica u kampu ; Klima uređaj: Da.

Prodajem mobilnu kućicu u kampu
Veliki izbor mobilnih kuća i ostalih mobilnih objekata u malim oglasima sa slikama i cijenama. Kamp kućica prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Naime, mi ne prodajemo mobilne kućice, već kompletnu uslugu i potpuni doživljaj vlasništva nekretnine na moru, što je danas nedostižan ideal za mnoge. Nova mobilna kućica, prodaja mobilnih kućica, New mobile home.


Prodajem mobilnu kućicu u kampu
ADRIA HOME” novost u ponudi su mobilne kućice namijenjene priobalju i otocima. Istranin Marino Brečević pronašao je unosnu poslovnu nišu u turizmu. Ljubiteljima kampiranja koji nemaju vlastitu opremu iznajmljuje mobilne. Jedan dio mobilnih kućica sa naše web stranice, nalaze se u inozemnim skladištima. Posrednička prodaja mobilnih kućica. Prekrasne moderne mobilne kućice sa bazenima smještene su uz more u jednom od najljepših kampova u Hrvatskoj na Jadranu. Mobilne kućice su smještajni objekti modularnog tipa, koji se koriste na.


Imaju li kupci mogućnost uživo vidjeti modele koji ih zanimaju ili je prodaja. Sve mobilne kućice i apartmani su klimatizirani i imaju SatTV!

Prodajem mobilnu kućicu u kampu
U kampu se nalaze: super market, cafe bar, restoran, internet cafe, botanički vrt s autohtonim dalmatinskim biljem, dječje igralište, bazen za djecu. U brandu Brugor mobil nudimo šest modela luksuznih mobilnih kučica ili mobilnih. U kampu če biti 120 udobnih parcela na kojima če Brugor ekskluzivno postaviti. CR Abitare - mobilne kućice za odmor u kampovima i turističkim naseljima. Prodajem mobilnu kućicu u kampu Soline.


CR ABITARE mobilne kućice za idealan odmor u kampova i turističkih naseljima. Cijene najma parcele u kampu ovise o položaju, kvaliteti kampa ali i kvaliteti. Udobnost i opremljenost mobilne kućice vam pruža sve prednosti koje imaju apartmani visoke. U kampu Kozarica na atraktivnim parcelama nudimo vam nove mobilne kucice postavljene i spremne za. PRODAJA MOBILNIH KUCA U KAMPU KOZARICA.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.