četvrtak, 13. listopada 2016.

Pumpa za automobilske gume

Pumpa za automobilske gume Mislim, napuhati gume mozes skoro svakom pumpom, svojom ili na benzinskoj stanici, ali poenta je u tacnosti mjerenja pritiska u gumama. II▻Električna pumpa za gume (12V) NOVO AKCIJA PRILIKA Nova električna pumpa za. Pogledaj slične oglase u rubrici: Ostala auto oprema.

Pumpa za automobilske gume
Pumpa ručna s manometrom (alumin.) Pumpa ručna s manometrom (alumin.). Dvocilindarska nožna zračna pumpa Michelin digitalna (D x Š x V) 29 x 15. Einhell auto kompresor BT-AC 12V koristi se za naduvavanje guma automobila, motora i bicikala, loptica i malih vazdušnih kreveta i sl. Nožna pumpa sa manometrom,jedan cilindar.
Pumpa za automobilske gume
NOZNA, Sarajevo - Centar, 35 KM, PROCITAJ DETALJNO.


Rucna pumpa za automobilske gume, Gradiška, 20 KM, Pumpa za automobile, kola, prikolicu, tacke. E sad mene zanima da li netko ima onu običnu kompresorsku pumpu za automobilske gume. Kolko znam ona radi na elektromotor, pokreće je. Pumpa nožna za pumpanje gume auta PROFI2 klipDuzina creva 65cmDimenzije 300 mm KS 15 mm7 BARAdigitalna vagameri od 0-30kg � � proveren. Početna Proizvodi Auto oprema Kompresori i pumpe. V električna auto pumpa, Snažna pumpa snage 12V koja će napumpati guma Vašeg automobila i osigurati Vam prijevoz do najbližeg vulkanizera.


Vidiauto Savjeti Savjeti Autodoktora Na koliko bara pumpati gume! Vozi se plavuša na more i nakon nekog vremena ispuše joj se jedna guma.

Pumpa za automobilske gume
Stane ona sa strane i zaustavi prvi auto koji je naišao. Postovani, da li je neko imao iskustva sa ovim kompresorom? Ima metalno kuciste zbog cega mi je zapao za oko dok su svi ostali CELI plasticni. Kupuj povoljno Dijagnostički alati za auto online? Digitalna nožna pumpa MICHELIN nastavci za gume bicikala, auto, sportskih rekvizita i proizvoda za plažu, pritisak 0-7 bara.


Savršen za MTB gume velike zapremine, Topeak DualAction Mini pumpe imaju. Pregledajte široku ponudu pumpi za bicikle po akcisjkim cijenama na našoj web trgovini! Univerzalna pumpa za pretakanje tečnosti. Za skladištenje 4 automobilske gume od 13 do 17 inča, sa i bez felni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.