ponedjeljak, 10. listopada 2016.

Rasvjetni stupovi cijena

Rasvjetni stupovi cijena Cijene ormarića sa drugačijom opremom , prema zahtjevu kupca : na upit ! RASVJETNI ČELIČNI STUP SA LED SVJETILJKOM I SOLARNIM PANELOM. Za potrebe tržišta tvrtka Dalekovod Proizvodnja d.

Rasvjetni stupovi cijena
SRS, KORS i CRS, kao i reflektorskih stupova tipa SUN i. Rasvjeti stupovi D1, D2, LVD-01 i LVR-18 su izrađeni od čeličnih cijevi, opremljeni su nosačem razdjelnice i vijkom za uzemljenje. Prodajem dva rasvjetna stupa za vanjsku upotrebu, potpuno novo, visina 110cm,cijena jednog komada u. Stupovi se izrađuju iz kvalitetnog čeličnog lima, obrađuju u obradnim pogonima i pocinčavaju čime je osigurana kvalitetna.
Rasvjetni stupovi cijena
Na osnovi dugogodišnjeg iskustva i. One Light stup za vanjsku lampu DM67162 po povoljnoj cijeni, nevjerovatne cijene. Vanjska rasvjeta povoljne cijene, Vanjske svjetiljke prodaja nevjerovatne cijene. Trebate li pomoć naše stručno osoblje savjetovat će vas pri izboru vašeg novog rasvjetnog tijela. Antivandalski dekorativni stup javne rasvjete ECP - ADSJR 1, visine. Uz stup se isporučuje temeljna stopa sa temeljnim vijcima, koja se ubetonira u. Opis stavke, Jedinica mjere, Količina, Jedinična cijena (kn), Iznos (kn).


Rasvjetni modul 30W za ugradnju na rasvjetni stup. Isporučiti i montirati rasvjetni stup CRS 1B-400, visine 4 m proizvođača "DALEKOVOD". PULA – Vrijednost radova na postavljanju 10 stupova javne rasvjete u Črnjinoj ulici. Cijene iz cjenika su veleprodajne, bez poreza na dodanu vrijednost u hrvatskim. Cjenik sadrži rasvjetne proizvode proizvoača OSRAM (Siteco), koji se. Podolice u Koprivnici za cijenu ponude u iznosu od.


Unutarnja jedinica se ugra uje u rasvjetni stup na razdjelnicu rasvjetnog stupa. U nu enu cijenu uračunati i sav potreban sitni materijal i rad koji su potrebni.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.