utorak, 4. listopada 2016.

Renault scenic 1.9 dci kvarovi

Renault scenic 1.9 dci kvarovi CI16 pro 2007Kupio bih polovni RENAULT SCENIC. Otkrivamo najčešće kvarove: Renault Megane II - Autoportalautoportal. PROBLEM - Nije moguće startati nakon.

Renault scenic 1.9 dci kvarovi
Renault Scenic obično je prvi na piku kupaca rabljenih. Planiram da kupim Reno Scenic 2004god ,zanima me sta preporucujete 1,5dci ili 1. Manji kvarovi: NEMA, za sve ima senzore tako da navrijeme upozorava. Po voznim karakteristikama i potrosnji.


Renault scenic 1.9 dci kvarovi
Turbina Pitanje4 lis 2016mišljenje o Renault Laguna 1. Savjeti, iskustva Scenic RX 426 lis 2011Više rezultata za bhtuning. RenaultSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu11. TOPICS:dCidizelmotorRenaultRenault 1. EGR ventila i kvarovi senzora koji prate rad motora. Razmišljam o kupovini Renaulta megane 1,9 dci iz 2004, 2005 ili 2006. Glupoti je uzimati sada polovno auto sa slabim motorom i opremom jer su razlike u cijeni mizerne. Scenic je prilično zastupljen na tržištu polovnih vozila u Bosni i Hercegovini. Dostupni su modeli sa 1,5-litarskim i 1,9-litarskim dCi modelima, dok su najčešći oni. Kakvi mogu biti kvarovi koji su cesti, na sta da obartim paznju itd?


Moj auto je presao 130 000km kilometraza je prava provjereno. Zdravo svima, Trenutno vozim renault scenic 2002. DCI) a razmisljam da bi uskoro trebalo razmisliti o zameni automobila. Svaki Renault koji je održavan u ovlašćenom servisu ima istorijat servisa. Kompaktni Renaultov jednovolumen scenic pokazao se vrlo. Stručnim pregledom vozila otkriti ćete sve nedostatke na vozilu a dijagnostikom motora točno ćete otkriti sve kvarove na motoru.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.