utorak, 11. listopada 2016.

Reparatura mjenjača

Reparatura mjenjača Servis getriba , mjenjača, dijelovi, Zagreb, brzo, povoljno, kvalitetno. Auto servis Topolovac je licencirani majstorski obrt od 1962 godine i od tada se bavi servisiranjem.

Reparatura mjenjača
Ovdje pročitajte o vrstama i načine popravka automatskog mjenjača-. Dugogodišnje iskustvo, tehnička dokumentacija, specijalni alati, orginalni dijelovi. POPRAVAK MJENJAČA ZA OSOBNA I DOSTAVNA VOZILA. Ovaj tekst sastavni je dio web kataloga - Vodiča za kupnju rabljenih 2011.


Reparatura mjenjača
U naš servis dolaze mjenjači i vozila na servis iz cijele Hrvatske a u zadnje vrijeme iz. AUTO-SEKI"SERVIS AUTOMATSKIH MJENJACA, Srebrenik, 600 KM, PRODAJA I REMONT AUTOMATSKIH MJENJACA. Od specijalnosti izdvajamo servisiranje i popravak automatskih mjenjača svih svjetskih proizvođača od kojih bi izdvojili neke: VW grupacija: AG4, AG5. Ponuda uključuje: uslugu servisa i dijagnostike automatskog mjenjača u Maslić Autocentru. Potrebna nadoplata za ulje, filtere i brtve kartera za komp. Jedini smo na ovom području koji Vam možemo pružiti stručnu uslugu popravka AUTOMATSKIH MJENJAČA.


Usluga obuhvača sve radnje vezane za mjenjač. AUTOMEHANIČARSKA RADIONICA D R L E ima tradiciju poslovanja već 28 godina te broji dva zaposlena radnika. Poznati kao jedini u Hrvatskoj koji se bave.

Reparatura mjenjača
Specializirani servis za generalnu reparaciju automatskih mjenjača svih vrsta osobnih automobila - automatski mjenjač servis, reparacija i popravak. Servis automatskih mjenjača zahtjeva posebnu pažnju, servisnu pripremu te dokumentaciju. Osim servisiranja automatskih i manualnih mjenjača svih vrsta.


Popravak ili zamjena mjenjača je veliki, dugotrajan, a često i skupi auto popravak. To je razlog zašto je tako važno da se mjenjač redovno i ispravno održava. Kod mene je bilo slicno, culo se zujanja iz mjenjaca, pojela se osovina u mjenjacu, popravak preskup, kupio drugi mjenjac. Poznaje li neko od vas kvalitetnog mehaničara za servis Mercedesovi poluautomatski mjenjača u okolini Doboja. Image may contain: one or more people. REPARATURA MJENJAČA, AUTO MARIN, VL.


Vršimo popravke ručnih mjenjača za osobna i dostavna vozila, dugogodišnje iskustvo, jamstvo 12 mjeseci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.